FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Martić poručio

'Za Mijatovića sam se posebno pripremao, očekujem vrhunsku borbu!'

Antonio Mijatović (Ban Team)svojim borbama u Hrvatskoj MMA ligi nametnuo se kao zvijezda MMA kaveza u kategoriji do 84 kg.

Beskompromisan i siguran u sebe, u pravilu je svoje protivnike brzo “slao kući“. Polufinale je izborio pobjedivši Anđelka Kitića jednoglasnom odlukom sudaca.

''Vrhunski sam se pripremio. Jedva čekam tu borbu. Nadam se da ću taj meč završiti najbrže moguće u svoju korist'', kratak je bio Antonio Mijatović.

Hrvoje Martić (Extreme Cro Team) pokazao se kao izrazito spreman i eksplozivan borac koji je već u prvoj rundi ugušio Emanuela Karića. Od okršaja Mijatovića i Martića s pravom očekujemo nemilosrdnu borbu za pamćenje.

''Cijelo ljeto sam u treningu. Mijatović ima najbolji score, do sada se pokazao kao najjači borac. Za njega sam se posebno pripremao. Publici ćemo sigurno pružiti vrhunsku borbu'', najavio je Hrvoje Martić.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Polufinale MMA lige, 7.9. – fightcard:

Laka kategorija (do 70 kg)

Patrick Pereša (Trojan Pula) – Burhan Ameti (Prime Poreč)
Filip Pejić (Ban Team) – Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Velter kategorija (do 77 kg)

Anto Radman (UFK Novi Zagreb) – Zdravko Dukić (Bandog Zadar)
Tonći Peruško (Trojan Pula) – Lovre Vrkić (UFK Trešnjevka)

Srednja kategorija (do 84 kg)

Zoran Đođ (Proteh Team Bjelovar) – Matej Jurin (Leon Gym)
Antonio Mijatović (Ban Team) – Hrvoje Martić (Extreme Cro Team)

Poluteška kategorija (do 93 kg)

Kristijan Perak (UFC Gladiator) – Tomislav Burec (MMA klub Sv. Ivan Zelina)
Matej Batinić (Ban Team) – Petar Buljan (Prime Poreč)

Teška kategorija (iznad 93 kg)

Goran Željezić (UFK Trešnjevka) – Dražen Gavaš (Cromma Gym)
Luka Oršanić (UFC Trešnjevka) – Saša Milinković (HK Osijek)

OYO POKLANJA ULAZNICE ZA POLUFINALE!

Na e-mail natjecaj@novatv.hr pošalji odgovor na nagradno pitanje: Koja će borba u polufinalu Hrvatske MMA lige biti najatraktivnija i zašto? Najbolje odgovore oyo nagrađuje s po 2 ulaznice za polufinale u subotu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider