FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Slijedi revanš?

VIDEO U 180 sekundi pogledajte sve što morate znati o "meču stoljeća"

Boksački okršaj stoljeća u MGM Grand hotelu između Manny Pacquiaoa i Floyda Mayweathera iz prvih su redova pratile neke od najvećih svjetskih zvijezda...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Magic Johnson, Michael Jordan, Clint Eastwood, Christian Bale... samo su neka od imena koja su u ranim jutarnjim satima nedjelje gledali boksački spektakl težak 300 milijuna dolara.

Od 12 rundi najupamtljivija ostat će 4. runda kada je Pacquiao probio Mayweatherov blok i dobro uzdrmao svog velikog rivala. Nastavio je s ofenzivom, no Amerikanac je preživio tu "oluju", a onda do kraja dvoboja vješto izbjegavao sve Mannyjeve napade.

U napad je kretao rijetko, tek u drugoj polovici dvoboja, nakon "nagovora" svog oca trenera. Zato i čudi odluka sudaca, koji su izbrojili više udaraca američkog boksača (435-429), od čega je 148 bilo dobro plasiranih. Filipinac ih je imao tek 81 i to je razlog zbog kojeg je odluka o pobjedniku bila jednoglasna.

Odluka sudaca najteže je primljena na Mannyjevim Filipinima...

"Očekujem revanš. Mayweather je pokazao da je obična kukavica", mišljenja je jedan Filipinac.

Posjetitelji GMG Grand Arene bili su zadovoljni.

"Budni smo već dan i pol. Stigli smo iz Škotske, ulaznice smo platili 7000 dolara, ali bio je to dobro potrošeni novac", rekao je oduševljeni navijač.

Mayweather je nakon dvoboja najavio odlazak u mirovinu nakon još jednog dvoboja u rujnu, no s obzirom da mu nedostaje samo jedna pobjeda da izjednači rekord velikog Rockyja Marciana, nitko mu ne vjeruje da će to i napraviti.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider