FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ne gubi vrijeme

VIDEO Mirko se vratio u Hrvatsku: Nova borba već dogovorena!

Mirko Filipović u nedjelju ujutro vratio se u Hrvatsku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je poražen od Alexeyja Oleinika Cro Cop je bio silno razočaran, ali po dolasku u zagrebačku zračnu luku tuga je malo splasnula.

>> VIDEO Razočarani Cro Cop iz hotelske sobe poslao jasnu poruku

>> VIDEO Mirko tužan zbog poraza: 'Htio sam pobjedu na podu, ali...'

>> VIDEO Pobijedio Cro Copa i sad se vraća svojoj velikoj strasti

>> VIDEO: Pogledajte poraz CRO COPA! Morao je tapkati nakon žestokog zahvata

"Sve je ok, što da kažem. Napravio sam grešku, malo me povuklo, greška se skupo plaća. Iskoristio je jedinu moguću priliku koju je imao. Čestitam mu jer me je pošteno pobijedio. Život ide dalje, izvukao sam lekciju i pouku, nisam možda trebao forsirati borbu u parteru. Nema nikakvih ozljeda osim što me malo srce boli, ja bih najradije već sutra odradio novu borbu da zaboravim na ovo, ali to je tako...", poručio je s Mirko.

Kad smo kod iduće borbe, najavio je nastavak tradicije: "Za Novu godinu ću sigurno nastupiti u Japanu, to je već dogovoreno", rekao je Filipović, a onda se vratio na Oleinika:

Gdje bi više voljeli gledati Cro Copa, u MMA-u ili kick-boxingu?

Ukupno glasova:

"Po svaku cijenu ću nastupiti na Legend 3, želim uzvrat, to je borba koju definitivno želim."

Cro Cop se prvotno trebao boriti s Alexanderom Emelianenkom: "Nije mi žao što su mi promijenili protivnika. Spremao sam se mjesecima za borbu u Rusiji, ja sam napravio grešku koju je moj protivnik iskoristio."

Pohvalio je Filipović i mladog Agrona Pretenija koji je došao do finala Big4 mini turnira, gdje je poražen od Pavela Žuravljeva: "Preteni je odlično odradio obje borbe, gledao sam to u svlačionici. Pokazao je kvalitetu da može, on je mlad dečko."

Komplimenti su od Cro Copa odaslani i prema organizatorima moskovske priredbe: "Sve je bilo na visokom nivou. Pozdravio sam se Fedorom, bili su tu i Werdum, Mir, Overeem, Jones..."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider