FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
FFC Futures 3

VIDEO Delija 'ugušio' Grka i potvrdio status zvijezde!

Održan je FFC Futures 3. Publika u zagrebačkoj dvorani Sutinska vrela svjedočila je zanimljivim borbama, a u okršajima večeri pobjede su ostvarili naši borci Ante Delija i Mladen Brestovac. No, bilo je tu atraktivnih pobjedničkih zahvata i ostalih boraca.

Final Fight Championship uzbuđenja vratila su se nakon ljetne stanke zanimljivom trećom večeri FFC Futuresa.

U borbi večeri u MMA programu Grk Archontis Taxiarchi izazvao je jednog od naših najatraktivnijih mladih zvijezda, Antu Deliju. I nije dugo izdržao. Delija je već u prvoj rundi bacio Grka na parter i gušenjem ga prisilio na predaju.

Bila je to 12. profesionalna pobjeda Ante Delije u 14 borbi.
I u borbi večeri drugog, kickbox dijela programa slavio je naš borac. Mladen Brestovac i Luca Panto zanimljivo su otvorili svoj okršaj, bila je to borba koja je obećavala, a onda je Talijanu nastradala ruka i morao je predati borbu.

Tako je Brestovac, kao uostalom i svi ostali pobjednici, izborio plasman u veliko finale u prosincu.Od zanimljivijih borbi svakako treba istaknuti dvoboj bosanskohercegovačkog borca Viktora Vasića i domaćeg dečka Ivice Tadijanova. U prilično izjednačenom meču Tadijanov je na kraju slavio polugom koju je Vasiću izvukao u samoj završnici prve runde.

Titula najzanimljivijeg međunarodnog okršaja pripala je ogledu između Mađara Zentaija i BIH borca Fahrudina Verizovića.
Verizović je bio dominantniji tijekom cijele borbe, pokušavao je nokautirati suparnika u nekoliko navrata, a kada to nije išlo, poslužio se polugom.

Porezotine na licu bile su mala cijena za simbolični trofej i mnogo važniji plasman u veliko finale.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider