FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"
FIGHT!
Za tjedan dana

Van Rees protiv Poturka na FFC 11 u Osijeku

Tek malo više od tjedan dana preostalo je do FFC-ovog eventa koji će se 4. travnja održati u osječkoj dvorani Gradski vrt, a čelnici te organizacije još početkom ovog tjedna riješili su i jednu od posljednjih nepoznanica kad je u pitanju popis borbi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U kickboxing dijelu već je najavljen nastup Dženana Poturka koji se nakon podulje pauze odlučio vratiti u ring, ali u posljednje vrijeme rezultati mu ne idu previše na ruku. U Osijeku će odraditi svoj debitantski nastup u FFC-ovom ringu, a već tom prilikom imat će izuzetno opasnog protivnika.

Nizozemski borac Patrick Van Rees predstavio se hrvatskoj publici borbom u Opatiji na FFC Futuresu 1 kad je u glavnom meču kickboxing dijela uspio nokautirati domaćeg borca Ivana Stanića te je time opravdao prijeteće najave koje je slao u danima prije nastupa.

Upravo će se Van Rees naći u ringu s Poturkom, pa nema sumnje kako nas očekuje još jedan vrlo atraktivan nastup, a Nizozemac je već pokazao kako je iznimno čvrst i neugodan borac za svakog protivnika.

Ulaznice za FFC 11 u Osijeku mogu se pronaći u sustavu Eventim po cijenama već od 60 kuna.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider