FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Želi upoznati Cro Copa

UFC zvijezda stiže u Hrvatsku: Jedan komentar dobio najviše lajkova!

Još je samo tjedan dana ostalo do press konferencije na kojem će se Stipe Miočić prvi puta predstaviti hrvatskoj javnosti i fanovima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povodom dolaska UFC-ove zvijezde po prvi puta u domovinu svojih roditelja, Fight Channel će 4. kolovoza organizirati press konferenciju u svom zagrebačom središtu. Dvadeset Stipinih fanova dobit će priliku družiti se s Miočićem te dobiti poklon paket koji uključuje službenu majicu, potpisani Stipin poster i autogram kartu.

Stipe Miočić, očito vrlo sretan i zadovoljan zbog dolaska u Hrvatsku, ovog je vikenda na svom službenom Facebooku objavio poruku koja je samo zorno pokazala koliko ovaj teškaš ima poklonika u Lijepoj našoj.

"Sljedeće subote putujem u Hrvatsku", napisao je Miočić i izazvao na stotine reakcija i poruka podrške fanova koji jedva čekaju da se Miočić pojavi u Zagrebu.

Daleko najviše odobravanje je dobio komentar "Dobro došao kući", a mnogi su najavili skraćivanje godišnjih odmora i mnoge pređene kilometre kako bi upoznali trenutačno sedmog teškaša svijeta.

Stipe je već izrazio želju za upoznavanjem Mirka Filipovića, idola koji je i bio jedan od razloga zašto se počeo baviti slobodnom borbom. Filipović ovih dana odrađuje pripreme za dvoboj protiv Satoshija Ishiija na INOKI-Bom-ba-ye priredbi u kolovozu pa nije isključeno da će dvojac i trenirati za vrijeme Miočićevog boravka u Zagrebu. Američki Hrvat je najavio i posjet Karlovcu gdje je rođena njegova majka, ali i Zadru iz čije je okolice njegov otac. Svrha posjeta je upoznavanje hrvatske kulturne baštine, druženje s fanovima i odmor.

"Jako sam sretan i uzbuđen što ću napokon stići u Hrvatsku, upoznati zemlju gdje su mi rođeni roditelji te ću upoznati i družiti se s hrvatskim fanovima s kojima sam do sada komunicirao isključivo preko društvenih mreža", rekao je prošlog tjedna Miočić u razgovoru za Fight Site te je dodao:

"Dolazak u Hrvatsku mi stvarno mnogo znači jer sam već duže vrijeme planirao doći. To je moja domovina gdje su mi rođeni roditelji i zato mi je ovaj posjet vrlo bitan."

Od utorka će Miočićevi fanovi preko Fight Sitea moći osvojiti ekskluzivnu pozivnicu za press konferenciju i druženje s UFC zvijezdom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider