FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kakav će to meč biti...

Četiri puta su otkazivali borbu, a sad je napokon dogovoren veliki obračun

Najjača svjetska organizacija slobodne borbe - američki UFC - objavio je dugo očekivani povratak u oktogon dvojice najboljih boraca današnjice: Jona Jonesa i Habiba Nurma-gomedova. Nova Habibova borba bit će posebno spektakularna.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nevjerojatna četiri puta Habib Nurmagomedov i Tony Ferguson otkazivali su međusoban meč zbog iznenadnih zdravstvenih problema.

A sad će se napokon sudariti 18. travnja u New Yorku.

Nakon što je Habib gotovo rutinski potukao konkurenciju u UFC-u, sad će ga napokon dočekati čovjek koji ima najveće šanse zaustaviti fantastičnog Rusa.

"Sve je u respektu. Slobodna borba nije 'trash-talking'. To je ono što smo pokazali u borbi s Dustinom Poirierom i njegovim sjajnim timom", poručio je Nurmagomedov.

U redu, do travnja je još daleko, ali prije toga u oktogon se vraća i veliki Jon Jones, uz Habiba najdominantniji borac današnjice.

Njegov novi izazivač je Dominick Reyes, 8. veljače u Las Vegasu.

A ako vam je i veljača predaleko, ne brinite! Već u prosincu donosimo vam čak tri priredbe, tri vikenda zaredom. Prva je u noći sa 7. na 8. prosinca, a gledat ćemo legendarnog Alistaira Overeema protiv nove udaračke zvijezde iz Surinama - Jairzinha - u velikom sudaru teškaša.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider