FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
ne treptati!

VIDEO Najbrži nokaut u povijesti UFC-a: Irska slavi još jednu senzaciju

Ovog vikenda svjedoci smo najbržeg nokauta u povijesti UFC-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Irski borac Conor McGregor osvojio je naslov prvaka u UFC-ovoj perolakoj kategoriji nakon što mu je u borbi za naslov prvaka u Las Vegasu trebalo svega 13 sekundi da brutalno nokautira dugogodišnjeg prvaka Josea Alda.

McGregor je nokautirao brazilskog borca prvim pravim udarcem u meču, koji je ujedno označio i najbrži nokaut u UFC-ovoj borbi za naslov prvaka. Irski borac je u pripremi za ovaj dvoboj naglašavao da ima namjeru poniziti Alda nokautom u prvoj rundi.

"Preciznost pobjeđuje snagu, pravovremenost pobjeđuje brzinu. Suosjećam sa Joseom. On je sjajan prvak. Zaslužio je izdržati još malo više u ringu od ovoga", rekao je Irac nakon pobjede.

Bio je to prvi poraz Alda nakon 10 godina i 18 uzastopnih pobjeda.

McGregor je pak upisao 15. uzastopnu pobjedu u karijeri, te je sada na omjeru 19-2. Jedina dva poraza upisao je još 2008., odnosno 2010. godine.

Drugi je to šok u svijetu UFC-a nakon što je prije manje od mjesec dana Ronda Rousey doživjela prvi poraz u karijeri. Podsjetimo, mimo svih očekivanja Holly Holm ju je nokautirala u 59. sekundi druge runde.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider