FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'on je gazela, a ja lav'

VIDEO Kakva će to biti borba: McGregora i Diaza morali razdvajati na presici

Manje od dva dana ostalo je do UFC spektakla i borbe između Conora McGregora i Natea Diaza...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najiščekivanija UFC borba u dosadašnjem dijelu 2016. godine udaljena je manje od dva dana. Conor McGregor i Nate Diaz odradili su konferenciju za novinare, a potom i slikanje prilikom kojeg je zamalo došlo do prijevremenog obračuna. McGregor i Diaz borit će se u kategoriji do 77 kilograma (welter), što su dvije kategorije više od one u kojoj je Irac osvojio naslov prvaka. Diaz je, podsjetimo, zamjena za Rafaela dos Anjosa koji je trebao biti McGregorov suparnik u borbi za naslov u lakoj kategoriji.

Nakon što su odradili klasičnu konferenciju za medije na kojoj su 'pljuvali' jedan po drugom i prijetili da će nokautirat ovog drugog, McGregor i Diaz su se trebali približiti odraditi tradicionalno fotografiranje. Američki borac je zauzeo borilački stav i ispružio desnu ruku skroz do McGregorovog lica. Irac je to trpio jedno vrijeme, a onda ga je lijevim krošeom udario po toj ruci.

Predsjednik UFC-a Dana White morao je reagirati i razdvajati borce koji su bili spremni potući se u dvorani za medije.

Što se konferencije za novinare tiče, Irac je ima duži jezik i spreman odgovor na sve.

"Poigrat ću se s tim dečkom. Njegove rutine su predvidljive. Težak je na prednjoj nozi i kreće se poput ranjene gazele. On je ranjena gazela, a ja sam lav. Razbit ću glave njemu i cijelom njegovom timu", rekao je agresivni McGregor koji tvrdi da ne postoji bolji borac od njega.

"Moja borba iz snova? Ja sam protiv sebe. Zamislite samo koja bi to gledanost bila da nas ima dvojica".

UFC-ov spektakl održat će se u Las Vegasu, hotelu u kojem se često borio Floyd Mayweather, neporaženi boksač i umirovljeni prvak svijeta. Na hotelu je i dalje poster s njegovim likom, a to se McGregoru, koji ga je u nekoliko navrata pozvao da se vrati iz mirovine i stane u ring s njim, nije svidjelo.

"Mislim da bi mogao otići gore i potrgati taj poster. I što će on napraviti po tom pitanju? Otići ću gore odmah nakon ove konferencije".

Meč između McGregora i Diaza na rasporedu je u noći sa subote na nedjelju, a trebao bi početi oko četiri sata ujutro po hrvatskom vremenu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider