FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
obećava nokaut

VIDEO Ludi Irac bez dlake na jeziku: Podgrijao strasti uoči UFC spektakla

Conor McGregor još je jednom zapalio atmosferu uoči UFC spektakla...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borba večeri UFC-ovog spektakla u Las Vegasu 5. ožujka između Conora McGregora i Rafaela dos Anjosa kojoj su se svi toliko veselili otkazana je prije nekoliko dana zbog loma stopala brazilskog borca. Novi suparnik McGregora, prvaka u perolakoj kategoriji, je Nate Diaz, borac koji se natječe u dvije razine višoj kategoriji od Irca. McGregor je dosada nastupao u kategoriji do 66 kilograma, a sada je pristao na borbu s Diazom u kategoriji do 77 kilograma.

U intervjuu za medije McGregor je Diaza nazvao 'cholo'. Riječ je o terminu koji se u SAD-u koristi za osobe koje imaju meksičke (španjolske) krvi i često je shvaćen kao uvreda jer se referira na meksičke gangstere iz prošlosti. Nakon odrađenog treninga u Kaliforniji gdje se priprema za UFC večer, McGregora je u manje od minutu uspio iz takta izbaciti australski novinar Charlie Cotton s kojim ima zanimljivu povijest.

* 'Nazvao si ga cholo. To je bilo malo rasistički zar ne? Jesi li to tako mislio?', upitao je Charlie Cotton.

"Stari, je.... više zašuti i makni se od mene. Sjećaš se intervjua i sr.... s Isusom kojeg si spomenuo? Bilo je to jako glupo pitanje. Ti si potpuni idiot", rekao je McGregor i zaputio se prema navijačima koji su čekali autograme i fotografiju sa svojim idolom.

Australski novinar Cotton upitao je McGregora u prosincu prošle godine tko bi pobijedio u borbi njega i Isusa. Dobio je zanimljiv odgovor...

"Ja protiv Isusa u oktagonu? Ovako, ne postoji živa osoba na ovome svijetu koja me može pobijediti. Da jest, je.... ne znam. Da se vrati iz mrtvih svejedno bih ga prebio", odgovorio je tada McGregor, da bi nekoliko dana kasnije nakon svega 14 sekundi nokautirao prvaka UFC-a u perolakoj kategoriji Josea Alda.

Kada je njegov skorašnji suparnik u pitanju, McGregor ima samo crnu prognozu.

"Poštujem Natea. O ovom sportu ima puno pi....., ali on nije jedna od njih. Poštujem ga jako, ali ovo je sve biznis. Bit će nokautiran u prvoj rundi", rekao je Irac.

McGregor je još jednom dokazao da je glavna UFC-ova atrakcija u ovome trenutku, bilo u oktagonu ili izvan njega.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider