FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Promjena plana

'Miočić i Werdum glavne zvijezde na UFC 198'

Meč Fabricija Werduma i Stipe Miočića trebao bi biti glavna borba večeri na UFC 198.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer Ronalda ‘Jacarea’ Souze izjavio je kako borba njegovog pulena i Vitora Belforta više nije glavna na Fight Nightu kojeg su trebali predvoditi. Brazilski mediji navode kako taj event postaje UFC 198 te da će ga predvoditi Fabricio Werdum i Stipe Miočić, piše Fight Site.

Rothwell otkrio zašto je uskočio protiv legende i što očekivati od Miočića i Werduma

Riječ je o eventu dogovorenom za 14. svibnja, koji je prvobitno trebao biti UFC Fight Night 88. Souza i Belfort trebali su biti glavna borba i to je tako najavljeno već prije mjesec dana, no čini se kako događaji na teškaškom planu malo mijenjaju tu sliku.

“Jacare se priprema za borbu 14. svibnja, ali potvrđeno nam je kako više nismo glavna borba tog eventa, odnosno da neće biti borba na pet rundi. Ne znamo tko će biti glavna borba, niti nam je išta više rečeno, dobili smo samo ovu obavijest”, rekao je Jacareov menadžer.

No, nešto više izgleda zna brazilski portal Combate, koji je izašao s viješću kako će glavna borba biti ona za teškaški naslov te da će ga Fabricio Werdum braniti protiv Stipe Miočića. No, nešto više o tome nije potvrđeno niti od strane ijednog relevantnom MMA medija ili drugog izvora. Najbolje da pričekamo, no nešto se sigurno kuha…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider