FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Rashad, Hendo, Poki...

UFC 161: Hrvati i dvije legende u glavnim ulogama!

Kanadski Winnipeg ugostit će u nedjelju ujutro po hrvatskom vremenu ZFC 161 spektakl.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Igor Pokrajac dobio je veliku priliku, još jednu u najjačoj MMA organizaciji na svijetu. Borit će se u glavnom dijelu programa protiv Ryana Jimma u svom 10. UFC meču.

>> Hrvatski borac lovi bonus za nokaut večeri: To se zove nagrada!

Poki ima skor od 4 pobjede i 4 poraza uz jednu 'no contest' borbu. Radi se o onoj posljednjoj u Australiji protiv Jimmyja Beltrana koju je izgubio u kavezu, ali je Amerikanac pao na doping testu.

Borit će se protiv domaćeg borca Ryana Jimma koji ima pobjedu i poraz u UFC-u. Nadamo se pobjedi Pokrajca koji je najavio kako je potpuno spreman za okršaj s Kanađaninom. Zanimljivo, na vaganju s obojica imali jednaku kilažu od 93,4 kilograma što je i maksimum za polutešku kategoriju.

Bit će to treća po važnosti borba večeri, a u drugoj se sastaje još jedan naš borac – Stipe Miočić. Američki Hrvat mora ispraviti težak poraz od Stefana Struvea, no s druge strane bit će veliki favorit Roy Nelson koji je na vaganju imao čak 118 kg, dok je Miočić osam kilograma lakši.

Borba UFC 161 večeri bit će spektakularni obračun legendarnih boraca Rashada Evansa i Dana Hendersona, a u glavnom dijelu programa vidjet ćemo i često gosta Mirkove dvorane Pata Barryja.

UFC 161, glavne borbe:

Rashad Evans vs. Dan Henderson
Roy Nelson vs. Stipe Miočić
Ryan Jimmo vs. Igor Pokrajac
Alexis Davis vs. Rosi Sexton
Pat Barry vs. Shawn Jordan

Preliminarne borbe:

Jake Shields vs. Tyron Woodley
Sam Stout vs. James Krause
Sean Pierson vs. Kenny Robertson
Roland Delorme vs. Edwin Figueroa
Mitch Clarke vs. John Maguire
Yves Jabouin vs. Dustin Pague

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider