FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UFC spektakl

Hrvatski borac lovi bonus za nokaut večeri: To se zove nagrada!

Hrvatski borac Igor Pokrajac sljedeće će subote nastupiti na UFC-ovom spektaklu u kanadskom Winnipegu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovo je veliki tjedan borilačkih sportova. Igor Pokrajac sljedeće subote sudionik je UFC-ovog spektakla u kanadskom Winnipegu. Nastupit će među glavnim borbama večeri, kao i američki Hrvat, Stipe Miočić. Pokrajca u ringu očekuje domaći borac Rayan Jimmo.

Nakon dvoboja protiv Bonara 2010., bit će to prvi put da se Pokrajac našao među glavnim borbama večeri.
„Pripreme su prošle u najboljem redu i bez ozljeda. Veselim se suboti. Ja sam spreman na sve scenarije čak sam završavao borbe sa gušenjem i svi scenariji su spremni“, kaže Pokrajac.

Pokrajac je nedavno oko sebe okupio i novi trenerski stožer na čelu sa Zvonimirom Bobanom.
„Napravili smo u tri mjeseca maksimalno u tehnici. Podigli smo brzinu i eksplozivnost. Napredovao je u hrvačkim tehnikama u jiu jitsu tehnikama. Maksimum je napravljen za ova tri mjeseca. Podigo se na razinu više to je sigurno, a mislim da će to i rezultat pokazat nakon meča“, ističe Boban.

Pokrajčev protivnik Rayan Jimm iza sebe ima dva meča u UFC-u. U prvom je za samo sedam sekundi nokautirao Anthonyja Perosha. Drugi put se tukao s Te Hunom. Dva puta ga je uzdrmao, no Te Huna se uspio oporaviti i pobijediti ga prije svega fizičkom spremom.

“Protivnik kojeg se nikako ne smije podcijeniti. Ja ga ne podcjenjujem. Smatram ga jako ozbiljnim. To mi je jedna velika prilika, pogotovo što su mi dali iz UFC-a da budem treća borba večeri cijelog eventa“ kaže Pokrajac.

Među prve tri borbe večeri našao se i američki Hrvat Stipe Miočić.
„Stipe je dobio jako dobrog protivnika Stevena Nelsona i mislim da će to biti jedna od najboljih borbi tog eventa. Ja isto jedva čekam vidjet Stipu i veselim se što ćemo trenirati zajedno tih par dana“, ističe Pokrajac.

U svom 10. nastupu u UFC-u Pokrajac je najavio kako će ići na bonus za nokaut večeri. A i ima se za što i boriti jer bonus iznosi visokih 50 tisuća dolara.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider