FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Javno izvlačenje

U subotu ćemo saznati protivnike prvoga kruga Hrvatske MMA lige!

Only Men Stuff će održati javno izvlačenje parova za prvi krug Hrvatske MMA lige 2014. u subotu, 21. prosinca 2013., u 11:00 sati u hotelu Four Points by Sheraton – Panorama Zagreb.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U sustavu Hrvatske MMA lige 2014. je čak 25 klubova, a klubovi će imati svog predstavnika na javnom izvlačenju. U treću sezonu Hrvatske MMA lige 2014. prijavilo se 128 boraca iz 17 hrvatskih gradova, a kako sustav lige diktira 16 boraca po kategoriji, vodstvo Only Men Stuff-a odabralo je 80 hrvatskih boraca slobodne borbe koji će se natjecati u sezoni 2014.

Imena MMA protivnika saznat ćemo ovu subotu, a prvi event prvog kruga Hrvatske MMA lige, koji će se održati po prvi puta u Puli, na rasporedu je 22. veljače 2014.

Osim javnog izvlačenja, na rasporedu će biti sudački seminar i prezentacija Europske MMA lige kao dugoročnog projekta na kojem će govoriti Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige, Tomislav Novosel, koordinator i Zelg Galešić, MMA borac.

Uskoro će odvažni hrvatski gladijatori ponovno pokazati srčanost, snagu i majstorstvo u MMA kavezu, neka igre MMA lige počnu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider