FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Borba dva prijatelja

'U MMA kavezu nema prijateljstva, tu je samo borba bitna!'

Filip Pejić dolazi iz Ban Teama, a za dečke koje trenira Bernard Ban poznato je da se za MMA oglede pripremaju spartanski.

U kategoriji do 70 kg, Filip Pejić se već pokazao kao pakleni udarač, a polufinale Hrvatske MMA lige izborio je nokautiravši Antonija Majksnera. Njegove borbe praćene su gromoglasnim navijanjem publike u Ciboni, pa se opravdano očekuje paklena atmosfera 7. rujna, kada će mu u suprotnom kutu stajati izvrsni Ivan Vladimir (Bandog Zadar).

>> Veliko polufinale MMA lige otvara 'istarski dvoboj' Pereše i Ametija

''Nisam baš puno bio na moru, već sam se puno znojio u dvorani. Cijelo ljeto za mene je bilo pakleno, trening i samo trening. Fokusiran sam samo na to. Pun sam snage i volje, vidim sebe kako idem dalje. Nema druge. Tijekom Hrvatske MMA lige, sprijateljio sam se s Vladimirom, mislim da je dobar dečko. Ali, u MMA kavezu nema prijateljstva, tu je samo borba bitna. Nadam se da ćemo se zagrliti poslije meča, ali pobjeda će biti moja'', ispričao je Filip Pejić.

Ivan Vladimir dokazao se kao izrazito srčan borac koji iz najnepovoljnijih situacija radi preokrete čime publiku Cibone redovito diže na noge. Sraz Pejića i Vladimira sigurno će biti jedna od borbi za pamćenje.

''Imam vrhunske pripreme, trenutno sam u Zagrebu. Pripremao me moj trener Slaven Planinić. Stojku sam radio sa svojim kick-boksačima iz Bandog Teama Metković. U Croatian Combat Academy sa mnom rade Luka Jeličić, Goran Reljić, Branimir Levak i Dražen Forgač. Nevjerojatno puno učim od njih. Filipa Pejića smatram svojim prijateljem i najviše mi je žao što ću baš s njim imati “finale prije finala“. Ono što mogu reći je da će ova borba biti jako atraktivna, uostalom kao i sve moje, a i njegove borbe do sada'', izjavio je Ivan Vladimir.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Polufinale MMA lige, 7.9. – fightcard:

Laka kategorija (do 70 kg)

Patrick Pereša (Trojan Pula) – Burhan Ameti (Prime Poreč)
Filip Pejić (Ban Team) – Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Velter kategorija (do 77 kg)

Anto Radman (UFK Novi Zagreb) – Zdravko Dukić (Bandog Zadar)
Tonći Peruško (Trojan Pula) – Lovre Vrkić (UFK Trešnjevka)

Srednja kategorija (do 84 kg)

Zoran Đođ (Proteh Team Bjelovar) – Matej Jurin (Leon Gym)
Antonio Mijatović (Ban Team) – Hrvoje Martić (Extreme Cro Team)

Poluteška kategorija (do 93 kg)

Kristijan Perak (UFC Gladiator) – Tomislav Burec (MMA klub Sv. Ivan Zelina)
Matej Batinić (Ban Team) – Petar Buljan (Prime Poreč)

Teška kategorija (iznad 93 kg)

Goran Željezić (UFK Trešnjevka) – Dražen Gavaš (Cromma Gym)
Luka Oršanić (UFC Trešnjevka) – Saša Milinković (HK Osijek)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider