FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Neka igre počnu

Veliko polufinale MMA lige otvara 'istarski dvoboj' Pereše i Ametija

Fanovi Hrvatske MMA lige već dobro poznaju majstorstvo Patricka Pereše.

Riječ je o iznimno snažnom, talentiranom i discipliniranom borcu koji dolazi iz pulskog Trojana. Jedan je od perjanica Zelga Galešića, a ljubitelje slobodne borbe oduševljava ledenim gardom prije ulaska u MMA kavez te eksplozijom snage koju pokazuje u kavezu.

Do polufinala Hrvatske MMA lige došao je “nadmudrivanjem“ u parteru pobijedivši kvalitetnog Matiju Blažičevića. U subotu, 7. rujna u Ciboni, prepreka na putu do finala u lakoj kategoriji bit će mu Burhan Ameti iz porečkog kluba Prime.

''Nisam stajao preko ljeta, stalno sam trenirao. Na svakog protivnika gledam kao izazov. U sportu nema podcjenjivanja. No mislim da sam toliko spreman da tu borbu mogu riješiti u prvoj rundi'', samouvjereno je najavio Pereša.

Mladi Ameti novo je ime Hrvatske MMA lige koji se svojim borbama nametnuo kao izrazito žilav i neugodan protivnik. Njegov trener Dragan Zdjelar tvrdi da je on buduća velika nada hrvatske MMA scene. Cibona se sprema za veliko polufinale, bit će zanimljivo gledati protagoniste ovog “istarskog dvoboja“ u MMA kavezu.

''Uvijek sam sto posto spreman. Imam najboljeg trenera. Mogu samo reći: “Nek' bolji pobijedi!“. I dodati: “Neka igre počnu!'', kratak je bio Burhan Ameti te dodao kako jedva čeka svijetla Cibone i navijanje publike.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Polufinale MMA lige, 7.9. – fightcard:

Laka kategorija (do 70 kg)

Patrick Pereša (Trojan Pula) – Burhan Ameti (Prime Poreč)
Filip Pejić (Ban Team) – Ivan Vladimir (Bandog Zadar)

Velter kategorija (do 77 kg)

Anto Radman (UFK Novi Zagreb) – Zdravko Dukić (Bandog Zadar)
Tonći Peruško (Trojan Pula) – Lovre Vrkić (UFK Trešnjevka)

Srednja kategorija (do 84 kg)

Zoran Đođ (Proteh Team Bjelovar) – Matej Jurin (Leon Gym)
Antonio Mijatović (Ban Team) – Hrvoje Martić (Extreme Cro Team)

Poluteška kategorija (do 93 kg)

Kristijan Perak (UFC Gladiator) – Tomislav Burec (MMA klub Sv. Ivan Zelina)
Matej Batinić (Ban Team) – Petar Buljan (Prime Poreč)

Teška kategorija (iznad 93 kg)

Goran Željezić (UFK Trešnjevka) – Dražen Gavaš (Cromma Gym)
Luka Oršanić (UFC Trešnjevka) – Saša Milinković (HK Osijek)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider