FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što je sad ovo?

Fury zaprepastio svijet boksa: Prekinut će karijeru uoči revanša s Kličkom?!

Svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji, 27-godišnji Tyson Fury iznenadio je britanske medije svojim istupom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tyson Fury je u studenom prošle godine oteo naslove Vladimiru Kličku pobijedivši ga na bodove u borbi održanoj u Dusseldorfu. Već dan nakon Furyjeve senzacionalne pobjede počele su špekulacije oko uzvratnog meča. Prema dosadašnjim dogovorima taj bi se dvoboj trebao dogoditi u svibnju ili lipnju ove godine, ali lokacija zasada još nije poznata.

''Navodno je pet gradova kandidata, među kojima su Doha i Abu Dhabi, gdje se za domaćina ponudio stanoviti šeik koji je želio da se borba održi na njegovoj jahti, bez televizijskog prijenosa, za samo 120 uzvanika, koji bi za ulaznicu plaćali po milijun dolara svaki'', izjavio je Fury za britanski dnevnik Daily Telegraph.

Fury je u profesionalnoj karijeri ostvario 25 pobjeda i bez ijednog je poraza, a u razgovoru za BBC radio izjavio je da mu ne bi bio problem istog trena otići u mirovinu.

"Mučim se s motivacijom. Mogao bih otići. Mogao bih jednostavno odjedriti u suton, neporažen, sa svim tim pojasevima i voditi normalan život", izjavio je osebujni Fury koji se prošle godine "proslavio" uvredljivim komentarima prema ženama, ali sada tvrdi da mu je važnije provoditi vrijeme s obitelji, nego juriti za novcem i slavom.

"Boksao bih samo zbog novca, a oduvijek sam razmišljao kako nikada neću dopustiti da se sportom bavim samo radi zarade. Ostvario sam svoj san. Pitanje je koliko imam motivacije za nastavak. Postoji život poslije boksa i trenutno ne znam što ću napraviti. Još nisam uvjeren da ću se boriti u uzvratu", zaključio je Fury.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider