FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Apsolutni prvaci

Superfinale MMA lige: Cijena cijelovečernjeg adrenalina bit će 40 kuna!

Eventi Hrvatske MMA lige su spektakl do sada neviđen na ovim prostorima, a tko god je uživo gledao borbe hrvatskih gladijatora osjetio je “zapaljivi“ adrenalin zbog kojeg se vraća na svaki slijedeći okršaj u vatrenom kavezu MMA lige.

Veliko finale MMA lige u subotu samo je potvrdilo status sportskog događaja koji se ne propušta. Svjedočili smo sjajnim borbama, velikim preokretima, nokautima, efektnim polugama, majstorstvu u parteru – svjedočili smo svemu onome zbog čega volimo MMA.

Hrvatska MMA liga iznjedrila je neustrašive prvake slobodne borbe u sezoni 2013. Njih petorica, svaki u svojoj kategoriji, snage će odmjeriti s prošlogodišnjim prvacima MMA lige 2012. na superfinalu, 7. prosinca, u dvorani Dražena Petrovića.

Ulog je veliki. Njih desetorica borit će se za pojas kategorije, ali i mjesto u MMA reprezentaciji Hrvatske i tako predstavljati svoju zemlju na skoroj Europskoj MMA ligi.

Nadamo se da će MMA fanovi doći podržati svoje favorite, a posebno za ovaj event od velike važnosti za hrvatski MMA odlučili smo cijenu karte učiniti jedinstvenom – 40 kuna bit će cijena cijelovečernjeg adrenalina u Ciboni. Ulaznice potražite u sustavu Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

''Hrvatska je nepresušna zemlja sportskih talenata. Only Men Stuff je slobodnu borbu u Hrvatskoj podigao na izrazito profesionalnu razinu, a Hrvatsku MMA ligu približio široj publici, pa je pokretanje Europske MMA lige logičan nastavak ove uspješne sportske priče. Hrvatska tako postaje centar MMA događanja u Europi, a grad Zagreb domaćin najbrže rastućeg sporta današnjice. I baš zato bi nam bilo jako drago da fanovi dođu u velikom broju podržati svoje favorite, jer od njih deset samo petorica će predstavljati Hrvatsku na Europskoj MMA ligi. Stvaramo MMA reprezentaciju, mislim da bi svaki MMA fan htio biti dio toga'', izjavio je Goran Husić, direktor Hrvatske MMA lige.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider