FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Kakav nokaut

VIDEO Borilački spektakl u Splitu: Potez večeri izveo Tunižanin

Jedan od najboljih svjetskih boraca slobodnim načinom - hrvatski Amerikanac Stipe Miočić - organizirao je prvu priredbu u Hrvatskoj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Stipe Miocic kaže kako je cilj organizacije priredbe bio da se borcima u Hrvatskoj pomogne probiti do najveće scene - UFC-a.

Jedan od najboljih hrvatskih boraca - Stipe Bekavac - bio je glavni adut splitske borilačke večeri. U borbi po UFC-ovim pravilima, protiv par kilograma težeg protivnika, dominirao je u stand-upu.

Ali, borba je na kraju ipak završila u parteru. Međutim, onda je Poljak Dawid Blaziak u dobitnoj situaciji napravio glupost: potez protivan pravilima!

Budući da je koljenom u glavu udario protivnika na tlu, borba je prekinuta, a pobjednikom je proglašen Bekavac. Ali nakon takve pobjede, ni on nije bio presretan.

"Završilo se kako je najgore moguće, diskvalifikacijom. Nisam htio takav meč, htio sam dati sve od sebe", kazao je poslije borbe Bekavac za Dnevnik Nove TV.

Ali zato je drugi veliki domaći adut - Teo Radnić - odradio sve baš po planu. Srušio je protivnika - Mađara Arpada Toroka - u parter, i tamo udarcima završio meč.

"Borba je bila fenomenalna, nisam mogao bolje očekivati, mislio sam da ću imati malo teži meč", zadovoljan je bio Radnić.

Nisu svi hrvatski borci pobjeđivali. Kristijan Svrtan izgubio je od Nijemca Tima Feuchta. Nijemac je dobio tehničkim nokautom, udarcima u parteru.

A jedini klasični nokaut večeri bio je ovaj potez mladog Nijemca podrijetlom iz Tunisa - Mohameda Trabelsija. Dok ga je Slovenac Vičar pritiskao uz žicu. Trabelsi ga je nokautirao koljenom. Prava atrakcija večeri, za sve ljubitelje borilačkih sportova u Splitu i okolici.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider