FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Baš je nabrijan

Stipe Miočić oduševljen pobjedom kluba za kojeg navija: "Uspjeli smo!"

U jeku priprema za nadolazeću borbu koja ga čeka, Stipe je pronašao vremena i za popratiti svoj omiljeni klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nešto više od mjesec dana ostalo je do najiščekivanijeg okršaja godine u borilačkom svijetu. Stipe Miočić će se boriti protiv Daniela Cormiera 8. srpnja u Las Vegasu za titulu prvaka u teškoj kategoriji UFC-a. Bit će to u sklopu UFC-a 226, a Stipe će po četvrti put braniti naslov.

Dok se priprema za taj meč, Miočić s nestrpljenjem prati razvoj događaja u NBA ligi. Točnije, u Istočnoj konferenciji gdje su Cleveland Cavaliersi u majstorici finala kao gosti slavili u Bostonu.

Miočić, koji je rođen u blizini Clevelanda, u gradiću Euclid u američkoj saveznoj državi Ohio, veliki je navijač Cavsa i njihove rezultate prati kad god stigne. Tako je bilo i sinoć kada su LeBron James i društvo svladali Celticse u TD Gardenu, a taj trijumf Stipe je popratio s nekoliko objava na svom Twitteru.

"Imao sam odličan provod kad sam prošli put bio u TD Gardenu. A sad Cavsi", napisao je Miočić aludiravši na siječanjsku borbu protiv Francisa Ngannoua kojeg je pobijedio jednoglasnom sudačkom odlukom nakon pet rundi.

Stipe je na Twitteru apostrofirao i Clevelandov pobjednički mentalitet, a ne sumnjamo kako će jednako zdušno pratiti i veliko finale.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider