FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Jedan od najboljih

Spektakl u Osijeku: Parparyan uskače umjesto Jasona Wilnisa!

FFC 11 sljedećeg vikenda u Osijeku ponudit će pravi spektakl svima koji posjete dvoranu Gradski vrt, a iz sjedišta ove hrvatske organizacije stiže jedna prilično zanimljiva vijest.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U Slavoniju će također stiže i jedan od najboljih kickboksača današnjice - Armenac Sakah Parparyan koji trenutačno zauzima fantastično treće mjesto na Gloryjevoj ljestvici srednjaša.

Parparyan je uskočio na FFC 11 kao zamjena za Jasona Wilnisa koji je krajem prošlog tjedna prilikom sparinga zadobio ozljedu leđa te se neće stići oporaviti na vrijeme kako bi nastupio 4. travnja. Međutim, predsjednik FFC-a Orsat Zovko uspio pronaći odličnu zamjenu.

Parparyan je hrvatskoj publici dobro poznat. Nastupio je ranije ovog mjeseca na Gloryju 14 u zagrebačkoj Areni kad je u turniru četvorice najprije pobijedio Jasona Wilnisa, a poslije ga je u finalu porazio Alex Pereira.

Sahakov će protivnik biti opasni Slovak Miroslav Cingel koji redovito publiku diže na noge svojim nastupima, pa nas prema svemu sudeći očekuje fantastični okršaj u glavnoj borbi kickboxing dijela FFC-a 11 u Osijeku!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider