FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nekoliko sjajnih borbi

Spektakl u Ciboni: 'Hrvatska MMA liga je podigla razinu slobodne borbe'

Atmosfera u Ciboni bila je uzavrela do usijanja. Četiri tisuće gledatelja bodrilo je svoje favorite, a najglasniji su bili navijači Saše Milinkovića koji su autobusima stigli iz Osijeka, te podrška s tribina iz zagrebačke Dubrave za dečke iz Ban Team-a.

Hrvatska MMA liga dobila je svoje prvake u sezoni 2013. Hrvatska po drugi puta ima najbolje od najodvažnijih boraca slobodne borbe. U lakoj kategoriji maestralno je slavio Filip Pejić koji je Pereši zadao brutalnu seriju udaraca u glavu zbog kojih je sudac prekinuo borbu. Čak se i Zelg Galešić poklonio mladom Pejiću:

>> VIDEO Sjajna finala MMA lige: Preokreti, gušenja i čudo Ban Teama!

''Super sam zadovoljan sa svim borbama. Po meni borbe večeri su Glavaš i Milinković, te Peruško i Radman koji su pružili sjajan meč. Njih dvojica su išli na sve ili ništa i to je ono što publika voli. Oduševljen sam sa svim borcima. Hrvatska MMA liga je podigla razinu slobodne borbe, a očekujem još bolju 2014. sezonu. Pejić me iznenadio, ekspresno je riješio Perešu koji je slovio za favorita ove kategorije. Iako je Pereša moj borac, sve zasluge i čestitke idu Pejiću koji je bio kao raketa.''

U oštroj borbi između Antonija Mijatovića i Zorana Đođa, Mijatović je bio nadmoćniji. Odlukom sudaca postao je prvak srednje kategorije. U borbi večeri između Kristijana Peraka i Mateja Batinića svjedočili smo beskompromisnom okršaju u kojem je Batinić na kraju ugušio snažnog Peraka.

U superteškoj kategoriji gledali smo okršaj titana. Dražen Glavaš i Saša Milinković pružili su sjajnu borbu u kojoj je pobjedu odnio Milinković ugušivši Glavaša. Pojas prvaka u superteškoj kategoriji za sezonu 2013. tako je otišao u Osijek.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider