FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Veliki revanš

Spektakl u Areni: Stižu najbolji na svijetu, Mirko protiv Bonjanskog

U ožujku nas u Zagrebu čeka spektakl. U Hrvatsku stiže Glory!

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ako ste mislili kako je K-1 World Grand Prix vrh, prevarili ste. U današnje vrijeme su svi najbolji kickboxing borci u nizozemskoj organizaciji Glory. Zato godinu dana nakon K-1 finala, u Zagreb stižu oni uistinu najbolji.

Čelnici Gloryja bili su vrlo zadovoljni organizacijom FFC-a pa je Orsat Zovko dobio priliku u Hrvatsku dovesti i najjaču organizaciju u Europi. Spektakl u zagrebačkoj Areni bit će 8. ožujka, a odlično zvuči već najavljeni par Cro Cop – Remy Bonjansky.

Radi se o dvije borilačke legende. Cro Cop ima Prideov i K-1 Grand Prix, a Bonjansky je jedan od najboljih kickboxing boraca u povijesti s K-1 naslovom iz 2008. godine. Davne 2002. godine Mirko je slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

Na Gloryjevom eventu u Zagrebu potvrđen je i naš Ivan Jurković koji je ovog vikenda izgubio od Diniza na Glory 12 spektaklu u New Yorku. Vidjet ćemo tko će još biti potvrđen za Zagreb i mjesec ožujak.

Borci koji nastupaju za Glory su Semmy Schilt, Gokhan Saki, Daniel Ghita, Peter Aerts, Rico Verhoeven, Tyrone Spong, Sergej Karitonov, Errol Zimmerman i ostali... Nadamo se kako ćemo ih što više vidjeti u Areni.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider