FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
prvi borac...

Šok iz UFC-a: Mirko Cro Cop Filipović pao na dopinškom testu!

Tek što je prije koji dan najavio odlazak u zasluženu mirovinu, UFC je objavio da je Mirko 'Cro Cop' Filipović pao na dopinškom testu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović je, kao što stoji u UFC-ovom službenom priopćenju za javnost, postao prvi borac u ovome sportu kojem je pronađeno zabranjeno dopinško sredstvo.

Cro Cop u Dnevniku Nove TV: 'Ovo je definitivno kraj. Pokušao sam sve, ali...'

VIDEO Pogledajte te nokaute: Hvala ti Mirko, takvu karijeru rijetko će tko ponoviti!

CRO COP objavio KRAJ KARIJERE: 'Ovo je moja konačna odluka'

"UFC je objavio da je borba Mirko Cro Copa i Anthonyja Hamiltona u Seoulu otkazana, a američka antidopinška agencija (USADA) je obavijestila Filipovića i UFC da je borba trenutno suspendirana zbog kršenja antidopinških pravila.

USADA će naknadno objaviti rezultate i sve vezano za ovaj slučaj", stoji u priopćenju UFC-a.


UFC je pokrenuo antidopinške kontrole u srpnju ove godine, te je od tada testirao više od 100 boraca. Nažalost, kako sada stvari stoje, Filipović je prvi borac koji je pao na tom testu.

Neki internetski portali, poput ESPN-a, već su okaljale ime Mirka Filipovića, tvrdeći da je 'preko noći' otišao u mirovinu znajući za ovu odluku, a ne zbog ozljeda kako je sam objasnio u Dnevniku Nove TV.

"Moje tijelo više ne može pratiti ovaj režim treninga. Nisam mogao zaspati u dva u noći zbog neizdrživih bolova. Sve sam napravio što sam mogao, ali ovo više nema smisla", pričao je prije samo dva dana popularni Cro Cop.

Čim bude više informacija o cijelom slučaju, kao i službene objave iz USADA-e, moći ćete saznati na našem portalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider