FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr

Prognoza superfinala: Revanš do revanša za prestižno mjesto u MMA reprezentaciji!

Prvi puta u Hrvatskoj imamo superfinale slobodne borbe. Razlog dovoljan da se slijedeću subotu bude u Ciboni ili pred malim ekranima...

Odvažni prvaci sezone 2012. borit će se protiv neustrašivih prvaka ove sezone za prestižnu titulu pojasa kategorije. Bit će to sudari titana slobodne borbe. Najbolji protiv najboljih.

U uvodnom dijelu večeri čeka nas pet revijalnih borbi, a završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Svakako jedan od sportskih događaja godine, ali i važan trenutak za hrvatski sport jer će se 7. prosinca znati tko su odabrana petorica koji će predstavljati Hrvatsku u MMA reprezentaciji u nadolazećoj Europskoj MMA ligi.

Veliko superfinale Hrvatske MMA lige je pred vratima. Dani nas dijele od adrenalinskog spektakla u Ciboni. Ulog je veliki - mjesto u MMA reprezentaciji. Spektakl zagarantiran.

Teško i nezahvalno je prognozirati ishod superfinalne večeri u Ciboni te nagađati tko će ponijeti pojas kategorije, pa je naš stručni MMA stožer ovaj put bio kratak i jasan.

''Prognozu cijelog superfinala možemo opisati jednom riječju: REVANŠ! Kada pogledamo fight card Superfinala 2013., jasno je da svi koji očekuju vrhunske borbe će ih i dobiti. Burušić i Pejić su se borili prošle godine, tada je slavio Burušić, a sada je Pejić jako 'nabrijan' na osvetu. U meču između Radmana i Vrkića stajat će majstori partera jedan nasuprot drugog, očekujem MMA raskoš na tlu. U ogledu Vasića i Mijatovića, vidljiv je ogroman napredak Mijatovića. On jako samouvjereno traži prolaz u hrvatsku MMA reprezentaciju. Okršaj između Mikulića i Batinića bit će prava poslastica jer je Mikulić taj X factor koji je nanio jedini poraz Batiniću do sada i vjerujem da je to dovoljan razlog da ova borba pruži spektakl. Što reći za Glavaša i Ilića? Ovog puta Ilić se neće 'prošetati' kavezom, Glavaš je u životnoj formi. Bit će to borba za pamćenje. I za kraj, glavno i ono najbitnije - sportski i fer pozdrav nakon borbe. Dostojanstveno čestitati boljem. To je MMA'', izjavio je koordinator Hrvatske MMA lige Tomislav Novosel.

Iščekivanje je na vrhuncu. Još malo i čeka nas veliko superfinale Hrvatske MMA lige koje će se održati 7. prosinca u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat. Završnica MMA lige donosi adrenalinski spektakl superfinalnih okršaja u pet težinskih kategorija gdje ćemo napokon znati tko je najbolji u hrvatskom MMA kavezu.

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 40 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

Fight card superfinala Hrvatske MMA lige:

Borbe za pojas kategorije:

Do 70 kg: Marko Burušić - Filip Pejić
Do 77 kg: Anto Radman – Lovro Vrkić
Do 84 kg: David Vasić - Antonio Mijatović
Do 93 kg: Božo Mikulić - Matej Batinić
+ 93 kg: Dorijan Ilić - Dražen Glavaš

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider