FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
može li s floydom?

Procurila snimka za koju McGregor nije želio da svijet sazna

Nije tajna da Conor McGregor s vremena na vrijeme sparira u boksačkom ringu, kategoriji u kojoj se borio na početku svoje karijere...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Otkako je Conor McGregor osvojio drugi UFC pojas, a pogotovo nakon što mu je ista organizacija uzela jedan od njih (u perolakoj kategoriji) sve se glasnije priča o odlasku Irca iz MMA-a i njegovoj borbi protiv neporaženog, ali umirovljenog boksača Floyda Mayweathera.

U četvrtak smo pisali kako je korak prema ostvarenju te borbe napravljen. McGregor je, prema riječima čelnika Sportske komisije savezne države Kalifornije Andyja Fostera, izvadio boksačku licencu za Kaliforniju što znači da se smije boksati u toj državi. Nedugo nakon toga procurila je snimka McGregorovog boksačkog treninga s Južnoafrikancem Chrisom van Heerdenom.

Sparing je star oko pola godine, no zanimljivo da je ova snimka, drugačija od one koja je izašla netom nakon treninga spomenute dvojice, objavljena baš kada je McGregor dobio dozvolu za boks. Naime, prva objavljena snimka treninga zorno prikazuje ravnopravnu rundu UFC prvaka i Van Heerdena. Južnoafrikanac je bio ljut zbog toga pa je zaprijetio objavljivanjem drugog videa, puno lošijeg po McGregora.

Dan kasnije ipak je povukao svoju prijetnju i zahvalio se Ircu na sparingu, no čini se da se šest mjeseci kasnije, kada se ponovno zakuhala priča oko borbe McGregora i Mayweathera, predomislio.

Youtube kanal Totally Nuts TV objavio je snimku uz poruku:

"Van Heerden nije bio zadovoljan objavljenom snimkom, pa nam je dao dozvolu da objavimo kako su se zaista stvari odigrale. Mislite li da bi Conor imao šanse protiv Floyda?", stoji ispod priloženog videa.

I zaista, Irac izgleda nemoćno protiv Van Heerdena u te dvije i pol minute, što dovodi u pitanje može li se uopće nositi s apsolutnim boksačkim vladarom svijeta koji je u karijeri na savršenih 49-0?

Je li sada ovo korak dalje ili bliže eventualnoj najvećoj borbi svih vremena teško je reći. No sigurno je da bi McGregor morao jako popraviti svoje boksačko znanje da uđe u ring s čovjekom koji je majstor za pobjede dominiranjem nad suparnikom, vještim izbjegavanjem napada i vrijednim sakupljanjem sudačkih bodova...

Podsjetimo da se McGregor s 12 godina (2000. godine) bacio u boksačke vode i da je do 2006. ustrajao u tome. Nakon toga se okrenuo MMA-u i godinu nakon toga je odradio debi na eventu "Cage of Truth 2"

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider