FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Pogledajte ih i vi

Poznati američki trener na MMA ligi: 'Vidio sam neke sjajne mečeve'

Publika u Ciboni nikad nije glasnije navijala i bodrila svoje favorite. Kako i ne bi, kada su borci ove polufinalne večeri Hrvatske MMA lige pokazali nevjerojatnu srčanost i beskompromisnost. Nije bilo kalkulacija, svaki borac je želio izboriti finale.

Večer su otvorili dvojica s istarskog poluotoka, Patrick Pereša i Burhan Ameti. Obojica su ušli agresivno, ali Pereša je majstorski za samo minutu polugom na ruci riješio ovu borbu.
Ivan Vladimir ušao je u kavez pun samopozdanja, Filip Pejić već na svoj divlji prepoznatljivi način. Nakon kraćeg odmjeravanja snaga Pejić je Vladimira bacio na pod i zadao mu seriju udraca zbog kojih je sudac prekinuo borbu.

>> VIDEO Odlična polufinala MMA lige: Pejiću nakon nokauta u kavez uletjela djevojka!

U ogledu između parteraša Ante Radmana i udarača Zdravka Dukića, slavio je Dukić koji je vješto izbjegavao Radmanove pokušaje svladavanja u parteru te se pokazao konkretnijim što je potvrdila jednoglasna odluka sudaca.

Lovro Vrkić je borbu protiv Tončija Peruška vrlo brzo završio polugom na ruci. Zoran Đođ pobijedio je Mateja Jurina serijom udaraca uslijed kojih je došlo do frakture nosa te je sudac prekinuo borbu.

Antonio Mijatović se nametnuo kao agresivniji napadač dok se Hrvoje Martić žilavo branio, jednoglasnom odlukom sudaca na kraju je slavio Mijatović.

Matej Batinić je pokazao kako se bori u MMA ligi, ekspresno i učinkovito. U 'ground and pound' poziciji nokautirao je Petera Buljana.

U doslovce krvavoj borbi između Gorana Željezića i Dražena Glavaša, pobjedu nokautom odnio je iskusniji Glavaš. Saša Milinković jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio je Luku Oršanića.

U prestige fightu Mađar Sándor Ökrös je ugušio našeg Božu Mikulića.

Adrenalinska večer u Ciboni ostavila je dojam i na jednog od pionira MMA Conana Silveiru.

''Vi u Hrvatskoj imate reputaciju da ste dobri borci, imate taj mentalni stav boraca. Vidio sam neke sjajne mečeve, točnije vidio sam jako puno potencijala večeras. Dečki su talentirani, ali smatram da im trebaju bolje pripreme. Ako iskoristite potencijal koji imate, možete stvoriti neke vrhunske borce. Hrvatska ide u pravom smjeru što se tiče MMA-a'', izjavio je Conan Silveira.

Službeni rezultati polufinala Hrvatske MMA lige:

1) Patrick Pereša, 1R, 1:06, poluga na ruci
2) Filip Pejić, 1R, 1:26, TKO
3) Zdravko Dukić, 2R, 5:00, odluka sudaca 3:0
4) Lovro Vrkić, 1R, 1:43, poluga na ruci
5) Zoran Đođ, 1R, 3:53, TKO
6) Antonio Mijatović, 2R, 5:00, odluka sudaca 3:0
7) Matej Batinić, 1R, 3:29, TKO
8) Dražen Glavaš, 1R, 1:29, TKO
9) Saša Milinković, 2R, 5:00 odluka sudaca 3:0
10) Sándor Ökrös, 2R, 1:32, gušenje

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider