FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Brzi prekidi u Ciboni

VIDEO Odlična polufinala MMA lige: Pejiću nakon nokauta u kavez uletjela djevojka!

Nakon ljetne stanke na Novu TV i OYO.hr se vratila Hrvatska MMA liga. Dobili smo finaliste druge sezone. Pogledajte najbolje trenutke večeri!

Cibona je opet bila ispunjena MMA fanovima i bučnim navijačima hrvatskih boraca. Druga sezona Hrvatske MMA lige dobila je svoje finaliste koji će se boriti za superfinala u kojima ih čekaju prvaci iz 2012. godine.

>> Gledajte Hrvatsku MMA ligu na OYO.hr

Sudeći po ovim polufinalima, finala će biti žestoka. Previše kalkuliranja nije bilo i vidjeli smo nekoliko sjajnih završetaka borbi. Napomenimo kako je na samom kraju večeri prošlogodišnji prvak Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji Božo Mikulić poražen od Mađara Sándora Ökrösa.

Adrenalinska večer u Ciboni ostavila je dojam i na jednog od pionira MMA Conana Silveiru.

"Vi u Hrvatskoj imate reputaciju da ste dobri borci, imate taj mentalni stav boraca. Vidio sam neke sjajne mečeve, točnije vidio sam jako puno potencijala večeras. Dečki su talentirani, ali smatram da ima trebaju bolje pripreme. Ako iskoristite potencijal koji imate, možete stvoriti neke vrhunske borce. Hrvatska ide u pravom smjeru što se tiče MMA-a", izjavio je Conan Silveira.

Finale lake kategorije: Patrick Pereša vs Filip Pejić

Prvi finalist druge sezone Hrvatske MMA lige postao je Patrick Pereša u lakoj kategoriji. Pobijedio je dosad neporaženog Burhana Ametija za svega minutu i pet sekundi polugom na ruku. Bila je to kratka, ali eksplozivna borba koju je majstorskim zahvatom završio borac iz Pule.

Protiv njega će se u finalu boriti Filip Pejić koji je tehničkim nokautom pobijedio Ivana Vladimira. I ovo je bila ekspresna pobjeda. Srušio je Pejić Vladimira, a onda ga nakon male stanke uspio završiti na podu. Previše je čistih udaraca primio Vladimir i sudac je morao zaustaviti borbu. U finalu lake kategorije očito nas očekuje pravi vatromet.

Finale veltera: Zdravko Dukić vs Lovre Vrkić

Finale je u velteru prvi izborio Zdravko Dukić koji je na bodove pobijedio Antu Radmana. Poznati parteraš tako nije uspio namamiti udarača Dukića u zamku na podu iz koje se Dukić ne bi izvukao. Lovro Vrkić bit će mu protivnik u finalu. On je lako pobijedio Tonćija Peruška polugom na ruku.

Finale srednje kategorije: Zoran Đođ vs Antonio Mijatović

U srednjoj kategoriji Zoran Đođ je pobijedio Mateja Jurina nakon jednog razornog desnog krošea. Došlo je do frakture nosa i sudac je prekinuo borbu. Njemu će se u finalu suprotstaviti Antonio Mijatović koji je na bodove slavio protiv Hrvoja Matića.

Finale poluteške kategorija: Matej Batinić vs Kristijan Perak

Matej Batinić pobijedio je Petra Buljana i izborio finale poluteške kategorije. Batinić je u 'ground and pound' poziciji natjerao Buljana da tapka što se baš i ne viđa često u MMA-u.

Drugo polufinale ove kategorije nije održano, jer se Tomislav Burec ozlijedio i nije mogao nastupiti. Tako je Kristijan Perak bez borbe došao do finala.

Finale teške kategorije: Dražen Glavaš vs Saša Milinković

U najkrvavijoj borbi večeri Dražen Glavaš je brutalnom serijom aperkata nanio puno štete na licu Gorana Željezića. Ukazala mu se pomoć, ali je sudac nakon nastavka borbe ipak prekinuo meč nakon obilnog krvarenja iz glave Željezića. U finale je i ove godine otišao sjajni Glavaš.

Posljednji finalist postao je Saša Milinković koji je na bodove pobijedio Luku Oršanića.

Rezultati polufinale Hrvatske MMA lige:

Laka kategorija (do 70 kg)

Patrick Pereša (Trojan Pula) pobijedio Burhana Ametija (Prime Poreč) – poluga na ruku

Filip Pejić (Ban Team) pobijedio Ivana Vladimira (Bandog Zadar) – tehnički nokaut

Velter kategorija (do 77 kg)

Zdravko Dukić (Bandog Zadar) pobijedio Antu Radmana (UFK Novi Zagreb) – odluka sudaca

Lovre Vrkić (UFK Trešnjevka) pobijedio Tonćija Peruška (Trojan Pula) – poluga na ruku

Srednja kategorija (do 84 kg)

Zoran Đođ (Proteh Team Bjelovar) pobijedio Mateja Jurina (Leon Gym) – tehnički nokaut

Antonio Mijatović (Ban Team) pobijedio Hrvoja Martića (Extreme Cro Team) – odluka sudaca

Poluteška kategorija (do 93 kg)

Matej Batinić (Ban Team) pobijedio Petra Buljana (Prime Poreč) – tehnički nokaut

Kristijan Perak (UFC Gladiator) – Tomislav Burec (MMA klub Sv. Ivan Zelina) - nije održana borba zbog ozljede Bureca

Teška kategorija (iznad 93 kg)

Dražen Gavaš (Cromma Gym) pobijedio Gorana Željezića (UFK Trešnjevka) – tehnički nokaut

Saša Milinković (HK Osijek) pobijedio Luku Oršanić (UFC Trešnjevka) – odluka sudaca

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider