FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Trijumf u tri minute

Perak 'razbio' Sappa: Pala je 'zvijer', a past će još mnoge 'zvijeri'!

Hrvatski MMA borac Maro Perak lakoćom je pobijedio Amerikanca Boba Sappa pred dvije tisuće gledatelja u Sportskoj dvorani u Gosponim polju...

Borba se održala u Perakovom rodnom gradu Dubrovniku, a sve je bilo gotovo za tri minute. Praćen gromoglasnim navijanjem svojih navijača Perak je na startu agresivno krenuo prema Sappu, 'zasuo' ga serijom udaraca, pa sucu nije preostalo drugo nego označiti kraj borbe.

Trener američkog borca Amir Shafy Pour požalio se na prerani završetak borbe uzevši mikrofon iz ruku voditelja priredbe. Na to je reagirao "hrvatski gladijator" istrgnuvši mu mikrofon i glasno utvrdio: "Ako je prerano završila, možemo je nastaviti", poručio je Perak, no suci se nisu složili s njegovim zahtjevom.

Bila je to Perakova 21. pobjeda u 25 profesionalnih borbi.

"Pala je 'Zvijer', a past će još mnoge zvijeri", kazao je Perak nakon pobjede, a prenosi portal Dubrovački.hr.

Slavni Amerikanac se požalio:

"Držao sam ruke, branio se. Sudac je pitao: mogu li, međutim, nisam odgovarao jer nisam smio pomaknuti ruke, a kad se tako drže ruke ne može se prekinuti borba", istaknuo je Sapp, a Perak je dodao:

"Mislim da sudac nije pogriješio!"

U šestom po redu izdanju "Noći Gladijatora" nastupilo je 20 boraca. Pobjede su odnijeli Ivan Bilić, Darko Knego, Tonči Peruško, Hrvoje Slade, Kristijan Perak, Ante Delija, Marin Došen, Matijas Barić i Igor Alagić.

Po prvi put u "Noći Gladijatora" nastupile su i djevojke. Veronika Golčić iz Opatije nokautirala je u prvoj rundi Danijelu Pivković iz Srbije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider