FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Zahuktava se

Pacquiao naljutio Mayweathera: 'Da se ja nisam pojavio...'

Četiri dana prije najunosnije boksačke borbe svih vremena ne prestaje nadigravanje dvojice velikana...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

36-godišnji Filipinac Manny Pacquiao izbjegao je suočavanje s 38-godišnjim suparnikom Floydom Mayweatherom koje se trebalo dogoditi u MGM Grand Garden Areni u Las Vegasu.

Služebna priredba kojom je trebao biti najavljen 'meč stoljeća' imala je zvučno ime 'Veliki dolazak', ali je na nju došao samo aktualni svjetski prvak po WBC i WBA verziji u velter kategoriji, dok je nositelj WBO pojasa imao posebno druženje sa svojim navijačima uz tradicionalne filipinske pjevače i plesače u obližnjem hotelu Mandalay Bay gdje je smješten za boravka u Las Vegasu.

Gledajte UŽIVO boksački 'meč stoljeća' na Novoj TV i Gol.hr!

VIDEO Ludilo oko boksačkog spektakla ne prestaje: 'Ovo je noćna mora'

"Da se ja nisam pojavio, onda bi završio na svim naslovnicama. On je trebao biti ovdje sa mnom. Mnogi različiti sponzori i televizijske kuće su se udružili da bi ovo omogućili i bilo bi profesionalno da se pojavio", kritizirao je Mayweather Jr. svog suparnika.

Iz Pacquiaovog tabora su njegov izostanak argumentirali željom za druženjem s brojnim Filipincima koji žive u Nevadi.

"U južnoj Nevadi živi oko 70.000 Filipinaca i naravno da izrazito podržavaju Mannyja. Osjećali smo se dužnima prirediti im prigodnu zabavu kakvu nismo mogli organizirati ovdje", izjavio je za Reuters Pacquiaov menadžer Bob Arum koji se umjesto svog borca pojavio u MGM Grand Hotelu, a kako događaji nisu kolidirali novinari su mogli posjetiti oba tabora.

Naravno, oba borca isijavaju optimizmom i najavljuju pobjedu.

"Doista vjerujem da sam pametniij borac. Pacquiao je neoprezan. Protiv mene svi imaju isti plan, navale i pokušavaju zadati što više udaraca. U 19 godina i 47 borbi taj plan još nikome nije upalio", samouvjereno je izjavio Floyd Mayweather koji će iz ove borbe, kako god ona završila, izaći bogatiji za zajamčenih 120 milijuna dolara.

Kladionice favoriziraju 38-godišnjeg Amerikanca koji je izašao kao pobjednik u svih 47 borbi profesionalne karijere, a njih 26 završio je nokautom. Dvije godine mlađi Filipinac tvrdi da mu uloga 'autsajdera' odgovara.

"Nisam nervozan. Uzbuđen sam. Imam što dokozati. Sviđa mi se što sam autsajder jer sam koncentriran i imam onaj ubilački nagon. Nemojte se živcirati. Znam da ću pobijediti u ringu pa se možete opustiti", poručio je Manny Pacquiao svojim navijačima.

Ako u noći sa subote na nedjelju i ne uspije postati prvi boksač koji će svladati Floyda Mayweathera, to neće značajnije utjecati na njegovu zaradu. Ona će biti nešto manja nego ona njegovog suparnika, ali i Filipinac će nakon 'borbe stoljeća' biti bogatiji za najmanje 100 milijuna dolara.

Meč stoljeća gledajte uživo na Novoj TV i Gol.hr u noći sa subote na nedjelju od 3:30, a snimku na Novoj TV u nedjelju od 21:00. Borilački spektakl komentirat će Željko Vela.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider