FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Povratak 'Demolition mana'

Overeem: Imam misiju. 'Bigfoot' je poput djeteta, borac koji se pretvara

Alistair Overeem borit će se protiv UFC prvaka u teškoj kategoriji Caina Velasqueza ukoliko u noći sa subote na nedjelju dođe do pobjede protiv Antonija 'Bigfoot' Silve na UFC-u 156...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Predsjednik UFC-a Dana White je tijekom dana potvrdio medijima očekivani scenarij u slučaju Overeemove pobjede. Silva, koji se trebao boriti s Overeemom prije više od godinu dana u sklopu Strikeforceovog Grand Prix turnira, ne bori se za istu nagradu. Prošle godine poražen je od Velasqueza na UFC-u 146 i morat će malo duže čekati svoju priliku.

Prvi korak prema borbi za titulu 'Bigfoot' će moći napraviti već ovog vikenda. Pobjeda protiv nizozemskog borca bila bi mu jedna od najvećih u karijeri.

Podsjetimo, Overeem je debitirao u UFC-u protiv Brocka Lesnara, kojeg je otpratio u mirovinu nokautom u prvoj rundi na UFC-u 141. Poslije toga se trebao boriti za titulu s Juniorom dos Santosom, ali je pao na doping testu i bio je suspendiran sve do sada.

''Imam misiju. U treningu sam posljednjih šest mjeseci, zapravo nikad nisam ni prestao trenirati. Neka moja djela govore umjesto riječi. 'Bigfoot' je poput djeteta, on je borac koji se pretvara. Ne zna čak ni engleski, ima prevoditelja sa sobom'', rekao je jedan od najpopularnijih boraca današnjice.

Overeem je bio prvak u K-1, Dreamu i Strikeforceu, a sad želi i krunu u UFC-u. Na putu će mu stajati Antonio 'Big Foot' Silva, a onda i prvak Cain Velasquez.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
VOX POPULI o jednoj od najkontroverznijih sudačkih odluka u povijesti Vatrenih... ⚽✅✌

📸: Damir Krajač/CROPIX
Uoči utakmice Hrvatske i Poljske, naš
@susjedbobo i @stipeantonijevic nastavljaju sa svojim kreativnim predstavljanjem zemalja protiv kojih igraju Vatreni. ⚽

Tako ćete moći naučiti nešto o povijesnim ličnostima koje je dala Poljska, saznati zašto su Poljacima Speedway i Strongman draži od nogometa, te vidjeti kojoj životinji mogu zahvaliti za omiljeno nacionalno piće. 🇵🇱
Hrvatska reprezentacija bila je na pragu prolaska u četvrtfinale u Ligi nacija u Varšavi, no Poljaci su uspjeli stići prednost Vatrenih i nadoknaditi dva gola razlike.

Naši nogometaši nisu iskoristili ovu priliku, ali i dalje imaju sve u svojim rukama za najmanje drugo mjesto u grupi 1, koje vodi u četvrtfinale. 💪🔥🇭🇷

Više na portalu @golhr.

📸: AFP
"Nema mjesta nezadovoljstvu i panici." 💪🔥

📸: Damir Krajac/CROPIX