FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
'Nisam mogao to prihvatiti'

Orsat Zovko i Mirko Filipović prekinuli suradnju zbog neslaganja oko novca

Vlasnik Fight Chanella Orsat Zovko i Mirko Filipović, prekinuli su višegodišnju suradnju odmah nakon borbe u Japanu, a razlog je neslaganje oko financija...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prenosimo njegovo priopćenje u cijelosti:

''Razlog prekida do sada vrlo uspješne suradnje jest u činjenici da nisam mogao prihvatiti novi poslovni prijedlog koji iznio Mirko Filipović. Bez podrobnijeg ulaženja u razloge prekida suradnje htio bih naglasiti da je ona bila vrlo uspješna.

Filipovićeva karijera je nakon otkaza u UFC-u ponovno krenula uzlaznom putanjom povratkom u kick boksing i Cro Cop Final Fightom u Zagrebu koji je samo za Mirka organizirao Fight Channel.

Povratak u kick boksing se pokazao kao pun pogodak te je Filipović prošle godine, ponovno u Zagrebu, osvojio K-1 WGP naslov što je uz Pride GP pojas, njegov najveći uspjeh u sportskoj karijeri. Uslijedio je potpis za trenutačno najkvalitetniju svjetsku kick boksing promociju Glory, kao i vrlo uspješno povremeno nastupanje u slobodnoj borbi što je kulminiralo osvajanjem IGF pojasa proteklog vikenda.

Bilo mi je veliko zadovoljstvo voditi karijeru jednog od najvećih boraca svih vremena i surađivati sa svim članovima Cro Cop teama. Zahvalio bih se na suradnji i podršci svim medijima i fanovima borilačkog sporta te se nadam da ćemo uspješno surađivati na nekim od budućih projekata.'' (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider