FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ništa novo

Novi izazivač, nove prijetnje: Može li on srušiti Klička?

Dok mu brat Vitalij predvodi ukrajinsku oporbu u prosvjedima protiv vlasti, Vladimir Kličko (37) se i dalje bavi boksom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Svjetski teškaški prvak po verzijama WBA, IBF, WBO i IBO borit će se 26. travnja u njemačkom Oberhausenu protiv obveznog izazivača, Australca Alexa Leapaija (34).

Boksač rođen u Samoi privukao je pozornost pobjedom protiv Rusa Denisa Bojcova u studenom prošle godine. Kako je to uobičajeno u boksu, u najavi meča protiv Klička se istaknuo samouvjerenošću na granici s bahatošću.

''Svi pričaju o Vladimirovoj 61 pobjedi i o tome koliko je sjajan, ali mene zanimaju samo njegova tri poraza koja je doživio protiv suparnika koji nisu udarali ni približno jako koliko ja mogu. Pobijedit ću Vladimira, a to mi čak neće biti ni najteža borba u karijeri'', poručio je Leapai.

Australac je profesionalnu karijeru započeo 2004. godine i otada je ubilježio 30 pobjeda (24 nokautom) i četiri poraza.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider