FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Seksi Margi

Njen poziv ne možete odbiti: 'Dođite u Cibonu, znam da želite biti tamo!'

Dva dana nas dijele od MMA spektakla u dvorani Dražena Petrovića. Najbolji hrvatski MMA borci jedva čekaju ući u kavez Cibone.

Nestrpljiva je i naša lijepa ring djevojka, Margi, kojoj je preko ljeta nedostajala vruća atmosfera Cibone.

''Pozdravljam sve fanove Hrvatske MMA lige. Dođite u subotu u Cibonu. Znam da želite biti tamo'', poručila je seksi Margi.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

>> Dražen Glavaš: Željezić je mlad i srčan, ali ja idem u finale!

 

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona. Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OYO POKLANJA ULAZNICE ZA POLUFINALE!

Na e-mail natjecaj@novatv.hr pošalji odgovor na nagradno pitanje: Koja će borba u polufinalu Hrvatske MMA lige biti najatraktivnija i zašto? Najbolje odgovore oyo nagrađuje s po 2 ulaznice za polufinale u subotu!
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider