FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Spektakl u Ciboni

Dražen Glavaš: Željezić je mlad i srčan, ali ja idem u finale!

Dražen Glavaš (Cromma Gym) prošle sezone je pokazao da je borac vrijedan respekta. Ovaj beskompromisni udarač došao je do finala Hrvatske MMA lige gdje ga je zaustavio Dorijan Ilić (Piranha Kastav) što mu je dodatni poticaj da se ove godine “okiti“ pojasom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na polufinalu Hrvatske MMA lige u kavezu Cibone, protivnik će mu biti izvrsni Goran Željezić (UFK Trešnjevka). Tko će odnijeti pobjedu u ovom okršaju superteškaša vidjet ćemo u subotu, ali Glavaš je uvjeren u svoj trijumf.

''Očekujem pobjedu. Očekujem finale. Ne želim nazadovati. Treniram već 15 godina borilačke sportove. Smatram da sam punokrvan MMA borac. Danas borci koji žele nastupati moraju ovladati svim vještinama koje ovaj zahtjevni sport traži. Neki su bolji u parteru, neki u stojci, ali ako nisu podjedanko izvrsni u oboje, nemaju što tu tražiti. Za ovu borbu imam svoj plan, nemam straha ni od partera ni od stojke. Goran je mlad i srčan, sviđa mi se što ide prema naprijed, ne volim kad moram “ganjati“ borce. Drago mi je što ide u “okršaj“, bit će to zanimljiv meč'', ispričao je Dražen Glavaš.

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrat 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21.00 sat.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova, srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.
Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OYO POKLANJA ULAZNICE ZA POLUFINALE!

Na e-mail natjecaj@novatv.hr pošalji odgovor na nagradno pitanje: Koja će borba u polufinalu Hrvatske MMA lige biti najatraktivnija i zašto? Najbolje odgovore oyo nagrađuje s po 2 ulaznice za polufinale u subotu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider