FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nevjerojatne snimke!

Borci proletjeli kroz kavez i onesvijestili se, ilegalni nokaut za pamćenje!

Hardrock MMA 43 event pamtit će se po komičnim situacijama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Spomenuta MMA priredba u Sheperdsvilleu, savezna država Kentucky, postala je hit na internetu nakon nevjerojatnih borbi. Ovog vikenda gledatelji su mogli vidjeti kako dva borca lete van iz kaveza.

Naime, u drugoj glavnoj borbi večeri, u lakoj kategoriji su se borili Brandon Bishop i Braedon Ward. Bila je to ujednačena borba s puno guranja na ogradi, a u jednom trenutku borci su izletjeli iz kaveza kroz vrata. Nakratko su zbog pada na pod obojica izgubila svijest, ali ipak su na nogama napustili mjesto 'nesreće'. Suci su logično proglasili ovu borbu 'bez pobjednika'.

Po riječima svjedoka, vrata na kavezu oštećena su u prijašnjoj borbi, ali se mislilo da su popravljena. Bila je ovo jedna od najbizarnijih borbi koju smo ikada vidjeli.

No, nije to bile sve na MMA 43. Gledatelji su mogli vidjeti još jednu pomalo komičnu situaciju. Borac Chad Sermon krenuo je u meč čučnut sa spuštenom glavom vrlo nisko, no njegov protivnik Brian Kerr nije imao milosti. Nokautirao je brutalno Sermona nogom u glavu što je ilegalno u ovoj poziciji.

Iz Kerrovog kuta se nakon nevjerojatnog događaja može čuti kako su očekivali ovakvu taktiku protivnika, ali nije ih bilo briga. Kerr je izgubio, ali je nokautirao protivnika što ga je vjerojatno zadovoljilo. Bizaran event...

Više o

Nastavi čitati

Nastavi čitati