FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Super fight

Na K-1 finalu u Areni vraća se jedan od najboljih Hrvata ikad

Na skorašnjem K-1 WGP Finalu koje se 15. ožujka održava u zagrebačkoj Areni, u programu super borbi demo gledati i hrvatsko-slovenski okršaj između Emila Zoraja i Mirana Fabjana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dvoboj o kojem se govori već duže vrijeme je dogovoren ovih dana na zadovoljstvo organizatora i samih boraca koji su sretni jer će nastupiti na ovom spektakularnom eventu.

Meč će se održati u kategoriji do 79 kg, a on ujedno znači i veliki povratak Zoraja koji je posljednje dvije godine pauzirao od profesionalnog sporta. Fabjana je hrvatska publika već imala prilike upoznati 2012. kada je nastupio na Cro Cop Final Fight spektaklu. Slovenac je tada slavio protiv domaćeg Ivana Posavca potvrdivši tako epitet najboljeg slovenskog kick boksera.

"Nastup na K-1 WGP Finalu je za mene veličanstvena stvar i velika čast. Teško mi je čak i govoriti o tome s obzirom na to koliko sam uzbuđen. Imao sam dogovoren nastup na sljedećem Final Fightu, no kada sam vidio da je Zagreb dobio domaćinstvo K-1 WGP Finala, bio sam siguran da će mi meč otkazati. To se nasreću nije dogodilo nego sam dobio još veću priliku. Zahvaljujem organizatorima na tome. Zaista sam ostao bez zraka kada sam shvatio da ću biti dio te priredbe", izjavio je Fabjan i dodao:

"Zoraj je najbolji borac ovog dijela Europe u ovoj kategoriji u čitavoj povijesti. Meč protiv njega mi je oduvijek bio velika želja jer mu imam prilike uzeti primat i biti još bolji nego što je on. Vraća se iz penzije, a ja ću se potruditi da mu taj povratak što više otežam. Učinit ću sve da bih dokazao kako sam bolji borac nego što je on ikada bio iako ga jako poštujem", zaključuje Fabjan.

Bivši Muay Thai prvak svijeta, Emil Zoraj, je povodom nastupa na K-1 WGP Finalu izjavio:

"Nastup na K-1 WGP Finalu je velika stvar za mene jer se radi o ogromnom turniru izuzetne tradicije. Prvi put je Finale izvan Japana i ja nastupam u super borbi - bolje ne može. Maksimalno ću se spremiti i učinit ću sve da pobijedim u tom dvoboju. Vjerujem da de dvoboj protiv Fabjana biti vrlo atraktivan jer je on solidan protivnik. Domaća publika će mi biti dodatni motiv", rekao je zagrebački borac i dodao:

"Iza mene je velika pauza zbog loma šake i oporavka, no sada sam potpuno spreman. Jedva čekam nastup!"

Meč će se održati u kategoriji do 79 kg, a on ujedno znači i veliki povratak Zoraja koji je posljednje dvije godine pauzirao od profesionalnog sporta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider