FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Žestoke najave

Na GOL.hr-u i Novoj TV: Revanš koji mora ponuditi spektakl

Sin Božji ili Razarač? Prema mnogim stručnjacima u prvoj je borbi trebao slaviti ovaj potonji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poluteška kategorija je već godinama u znaku dvojice ljudi - Sergeja 'Razarača' Kovaljova i Sina Božjega. Da, dobro ste čuli. To je nadimak ponajboljeg američkog boksača - Andrea Warda, do sada neporaženog, iako prema svemu pokazanom i prema brojnim boksačkim stručnjacima i navijačima prvi okršaj Kovaljov - Ward trebao je otići na stranu Rusa.

"Cijenim i slažem se sa brojnim boksačkim fanovima koji su rekli da sam pobijedio prvi meč. Nemam nikakvog respekta za tog prvaka na papiru Andrea Warda", u najavi revanša ističe Kovaljov.

Ward: Prva borba nije bila slučajnost

Poruku ima i Ward:

"Nema se što puno govoriti. Ring je jedini odgovor. Trebam pokazati ljudima da prva borba nije bila neka slučajnost. Trebam je odraditi još bolje. To je moj cilj."

Wardu su 33 godine i u 31 meču u profesionalnoj karijeri je do sada upisao 31 pobjedu. Prvak je svijeta po WBA, IBF, WBO federacijama. Olimpijski pobjednik i po pound-for-pound ljestvicama najboljih boksača svijeta bez obzira na kategorije za sada je na broju 1. Ako gledamo prestižni Ring Mazagine.

Kovaljov je godinu dana stariji i u 34 borbe je upisao 32 pobjede s čak 26 nokauta. Ima jedan poraz i jednu neriješenu borbu. Bivši je prvak svijeta i odmah iza Warda na pound-for-pound ljestvicama.

Ovaj dvojac je čak po Ring Magazinu i ispred neustrašivog Genadija Golovkina. Dovoljan dokaz o kakvoj se kvaliteti meča radi.

Kovaljov: Spreman sam da ga prebijem

"Osjećam se dobro, moj trening kamp je bio sjajan, drugačiji. U drugačijoj sam, boljoj formi za ovu borbu. Spreman da ga prebijem", prijeti Kovaljov.

Ward mu nije ostao dužan...

"Kovaljov je rekao da je bolji, rekao je da se sada bolje prilagodio, zna gdje je radio pogreške u treningu za prvu borbu. No, ja sigurno isto neću biti isti borac kakav sam bio u studenom. Vjerujem u još bolji meč u kojem će pravi pobjednici biti gledatelji."

Borbu Kovaljov - Ward gledajte uživo na GOL.hr-u ove nedjelje od 4:30 te na Novoj TV u večernjim satima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider