FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Bit će i Prestige Fight

MMA liga se vraća: U subotu veliko polufinale u Ciboni

Već u prvom krugu Hrvatske MMA lige u velter kategoriji Zdravko Dukić (Bandog Zadar) pokazao se paklenim udaračem.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Borbu protiv Josipa Šituma završio je nokautom nakon samo dvije minute i tako najavio ostalima da ne okoliša puno u kavezu. U četvrtfinalu Dukić se borio protiv izvrsnog Saše Drobca (Cromma Gym). Ta borba bila je adrenalinski vrhunac večeri koji cijelu Cibonu digao na noge. Drobac je bio maestralan, no Dukić je nekako uspio doći u ground and pound poziciju te preokrenuti borbu u svoju korist i odnijeti pobjedu.

U subotu ga u kavezu Cibone čeka miljenik zagrebačke publike i kralj partera Anto Radman (UFK Novi Zagreb): "Cijelo ljeto sam u treningu. Sto posto sam spreman, čak sam prvi put do sada dobar s kilogramima. Ljudi malo podcjenjuju moj parter, ali sve ću pokazati u subotu. Pobijedio, izgubio, bit će atraktivan meč. Idem na pobjedu i nadam se da ću osvetiti svog prijatelja Ivana Stupala (Stupalo je u prvom krugu Hrvatske MMA lige bio poražen od Radmana)", izjavio je Zdravko Dukić.

 

Najbolji MMA borci odmjerit će snage u velikom polufinalu Hrvatske MMA lige koje će se odigrati 7. rujna u dvorani Dražena Petrovića s početkom u 21:00.

Svjedočit ćemo istarskom dvoboju, okršajima zagrebačkih klubova , srazu Zadrana i Zagrepčana, borbi nezaustavljivih Dubrovčana, Osijek želi pojas u super teškoj kategoriji - cijela Hrvatska se bori u MMA kavezu! 20 boraca, 10 borbi, jedan kavez.

Poslastica večeri bit će PRESTIGE FIGHT između, prošlogodišnjeg prvaka Hrvatske MMA lige u teškoj kategoriji, Bože Mikulića i Sándora Ökrösa (Mađarska).

Prijenos UŽIVO je na Oyo.hr i Novoj TV. Očekuju vas seksi ring-djevojke, vrhunski borci i tona testosterona.

Potražite ulaznice već od 55 kuna na svim prodajnim mjestima Eventima i na blagajnama Cibone na dan eventa.

Osjeti adrenalin! Znamo da želiš biti tamo. Neka igre MMA lige počnu!

OYO POKLANJA ULAZNICE ZA POLUFINALE!

Na e-mail natjecaj@novatv.hr pošalji odgovor na nagradno pitanje: Koja će borba u polufinalu Hrvatske MMA lige biti najatraktivnija i zašto? Najbolje odgovore oyo nagrađuje s po 2 ulaznice za polufinale u subotu!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider