FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Izbačen iz kluba

MMA liga i Igor Pokrajac oštro osudili ponašanje mladog borca

Hrvatska MMA liga najstrože osuđuje ponašanje Philipa Šarića (19) koji je u noći na nedjelju sudjelovao u tučnjavi sa zaštitarom Z. J. (35) ispred kluba In Bar na zagrebačkom Jarunu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mladi Šarić bio je član kluba Croatian Top Team i natjecao se u prvom krugu Hrvatske MMA lige gdje je izgubio od Patricka Pereše (Trojan Pula). Samim time, više se ne natječe unutar Hrvatske MMA lige.

>> Nastavlja se MMA liga u Ciboni: Evo koji borci ulaze u kavez!

U slučaju da je prošao prvi krug, stav Hrvatske MMA lige bio bi jasan – svaki istup borca Hrvatske MMA lige koji iskače izvan okvira hrvatskih zakona, organizacija MMA lige najstrože osuđuje i trenutno diskvalificira iz daljnjeg natjecanja.

Igor Pokrajac , bivši trener Philipa Šarića, na incident se osvrnuo riječima:

''Znaju se pravila u našem timu. Ne dopuštamo takve ispade. Šarić je već prije bio upozoren zbog svoga ponašanja. On je mlad i neiskusan, ali pravila vrijede za sve i moraju se poštivati. Ovim činom on je sam sebe isključio iz Croatian Top Teama. Tolerancija na nasilje je jednaka nuli kod nas. Način borbe kojim se mi bavimo je sportski okršaj u MMA kavezu'', oštar je bio Pokrajac.

Sustavnom organizacijom natjecanja, Hrvatska MMA liga daje priliku borcima da demonstriraju sport, a ne nasilje.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider