FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Žao mu je Bonjaskog

Mirko za Dnevnik Nove TV: Ovo je sportska nepravda, nisam to zaslužio!

Mirko Filipović je nakon dosta čudne odluke sudaca poražen u meču od Remyja Bonjaskog na borilačkom spektaklu Glory 14 u zagrebačkoj Areni...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S Mirko Filipovićem dan nakon kontroverzne borbe razgovarala je naša ekipa, a u priloženom videu možete vidjeti i njegov cjelokupni dojam.

Uplakani Bonjasky: Nisam ovo zaslužio od Zagreba, tako se ne govori zbogom šampionu

Evo što je nakon Mirkove borbe rekao legendarni Holyfield

VIDEO: Suci 'poklonili' pobjedu Bonjaskom, Mirko ljutit otišao iz ringa!

''Ne mogu reći da sam sretan. Mislim da je to nekorektno i nesportski, u najboljem slučaju mislim da je trebala biti ekstra runda. Iako ne znam koliko je Remy za to bio spreman, jer već je u trećoj bio na izmaku snage. Na kraju krajeva, cijela dvorana je pokazala svoje mišljenje zvižducima i bezbrojnim komentarima'', rekao je Mirko Filipović te nastavio:

''I sportska nepravda je dio sporta, no danas je novi dan. Žao mi je, nisu mi to trebali napraviti u mom gradu. Smatram da nipošto nisam izgubio tu borbu i mislim da se to trebalo napraviti na drugi način ako se baš Remyju htjelo izaći u susret. Ili protiv drugog protivnika ili negdje drugdje. Mislim da ovo nisam zaslužio na takav način, nije stvarno korektno. No, ne treba sada plakati za prolivenim mlijekom.''

Mirko je potom prokomentirao samu borbu.

''Dobro sam se spremio i zadovoljan sam svojim nastupom. Naravno, uvijek može bolje, ali ne znam po kojim kriterijima su mu dali pobjedu. Ali, drago mi je da se Remy povukao pobjedom, radi se o velikom šampionu i trostrukom K-1 prvaku koji ima skalpove svih najvećih boraca u povijesti ovog sporta'', izjavio je Cro Cop.

Osvrnuo se hrvatski borac i na reakciju Remyja nakon borbe, kada je rekao ''da se nada kako Mirku neće zviždati nakon njegove zadnje borbe''.

''Ma ne zamjeram ništa, nisam to ni čuo. Neka priča tko što hoće. Čuo sam da se rasplakao u miks zoni i da je plakao zbog tih zvižduka. Mislim da nisu njemu toliko zviždali koliko sucima jer su osjećali da su me zakinuli'', objasnio je Filipović.

Za kraj je rekao i poneku riječ o Gloryju i cijelom borilačkom spektaklu u Areni.

''Mislim da je bio izvrstan šou, da su svi mogli uživati. Bio je to prvoklasan borilački spektakl, dosad neviđen u Zagrebu. Ova borba za pojas svjetskog prvaka je zaista bila antologijska. Pet rundi dominacije i onda na kraju preokret, to je borilački sport. Recimo, u nogometu ne možete zabiti pet golova u zadnje dvije minute. Pružili su fantastičnu borbu'', zaključio je Cro Cop.

Jesu li suci 'ukrali' pobjedu Cro Copu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider