FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Razočaran reakcijom

Uplakani Bonjasky: Nisam ovo zaslužio od Zagreba, tako se ne govori zbogom šampionu

U zagrebačkoj Areni sinoć je održan kickboks spektakl 'Glory 14', a u glavnoj borbi Remy Bonjasky je odlukom sudaca pobijedio Mirka Filipovića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bio je to njihova druga borba, revanš 12 godina nakon Mirkove pobjede na K1 turnir u Fukuoki. Tada je Filipović slavio tehničkim nokautom u drugoj rundi.

VIDEO: Suci 'poklonili' pobjedu Bonjaskom, Mirko ljutit otišao iz ringa!

VIDEO: Novi prvak zasjenio Mirka i Remyja, Hrvati oduševili na Glory 14!

Mirko je u meču bio dominantniji i opasniji i činilo se da njegova pobjeda neće doći u pitanje. No, suci nisu tako mislili i proglasili su nizozemsko-surinamskog borca pobjednikom.

''Nadam se da Mirku na oproštaju neće nitko zviždati kao meni. No, ja volim Zagreb i hvala navijačima'', rekao je Bonjasky.

'Leteći gospodin', kako nazivaju legendarnog Bonjaskyjog, u Zagrebu je imao svoj posljednji nastup u karijeri pa je možda ova odluka poklon sudaca za umirovljenje. Publika u Areni ispratila ga je salvom zvižduka.

''Ne znam je li ovo poklon od sudaca, no od Zagreba ovo nisam zaslužio. Nisam zaslužio takav ispraćaj na kraju karijere. Učinio sam tako puno za ovaj sport, znam da je Mirko njihov ljubimac, no oni ne znaju kako je trenirati 20 godina svaki dan. Ovo nije način da se kaže zbogom šampionu'', rekao je Bonjasky kasnije u miks zoni kada je i zaplakao. (VLM)

Jesu li suci 'ukrali' pobjedu Cro Copu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider