FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Izazvao 'kritičare'

Mirko je ljut: Pozivam te dečkiće da mi sve kažu u lice!

Cro Cop se osvrnuo na brojne komentare koji su ga zasmetali.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mirko Filipović već se osvrnuo na one koji ga 'žicaju' ulaznice za K-1 finale u Areni, a imaju dovoljno novca da i sami kupe ulaznicu. Sada su ga malo iznervirali brojni komentari na Fight Siteu onih koji mu nisu skloni. Reagirao je Mirko na svom Facebook profilu iako možda nije trebao za ozbiljno uzeti forumaška prepucavanja iza kojih se nikad ne zna tko stoji.

Prenosimo Mirkov post na Faceu u cjelosti.

''Ima tu svega, od normalnih likova do pravih lujki koji su se, reklo bi se po tekstovima, bili spremni i fizički obračunati sa neistomišljenicima. Bilo je tu uvreda na moj račun, što me nećete vjerovati nasmijalo jer ne mogu vjerovati da ima takvih likova koji su u stanju takve stvari tvrditi o meni kao da su mi u najmanju ruku cijelu karijeru svijeću držali pa sve'znaju' iz prve ruke.

Što se tiče teme o dopingu, a ta se najviše provlačila po komentarima, nikad to nisam uzimao niti to ima ikakve veze sa mojim uspjehom ili bolje reći neuspjehom u UFC-u. Sve u svoje vrijeme, rekli bi ljudi, u Prideu sam bio u svojim najboljim godinama i ponosan sam na sve što sam tamo napravio. I kada pogledam cijelu karijeru, ja sam prezadovoljan, napravio sam puno, moglo je teoretski i bolje, ali i puno gore i ja stvarno ne žalim za ničim.

Proputovao cijeli svijet, stekao veliko životno iskustvo, borio se sa najvećim borcima moga vremena, uzeo pojas PRIDEA ,osigurao egzistenciju za sebe i obitelj i što običan smrtnik smije više poželjeti. Tim više što sam u sve krenuo kao ilegalac u studentskom domu na savi. Komentari pojedinaca da što je on napravio, nikada nije bio u vrhu, neću komentirati, samo ću ih podsjetiti da je pojas Pridea u mom dnevnom boravku. Možda sam imao sreće da ga osvojim, to sad nije ni bitno, ali su mnogi koji se spominju u komentarima tih dečkića bili kao i ja na tom turniru, ali pojas uzeli nisu. Zašto nisu? Možda sam tada bio najbolji, možda najsretniji možda su se svi dogovorili da mi puste jer me toliko vole, svako će imati svoju teoriju o tome.

Svi smo mi samo ljudi od krvi i mesa i svi nažalost imamo rok trajanja., a ja se molim da me moj ne napusti potpuno prije K-1 finala i molim Boga za što bolji rezultat. Kao što je najveća mana demokracije činjenica da glas idiota i pametnog vrijedi jednako, tako i o borilačkom sportu najviše imaju reći oni koji sami nemaju hrabrosti za ono o čemu tako srčano, a često i zapjenjeno komentiraju. Pa ti dečkići kojima iz nekog razloga smetam ili imaju pik na mene ako su imalo razumni složit će se da je nisko vrijeđati nekoga i to sakriven iza raznih nadimaka.

Smatram da su to pravi muškarci i evo odlučio sam da njih koji imaju nešto reći o meni, a da me usput popljuju, pozovem svake subote u svoj kafić, Caffe Virage , šetalište 150 brigade, Špansko od 19h, jer tada tamo kartam sa ekipom pa da mi lijepo kažu sve u lice kao pravi muškarci. Jer nema sumnje da oni to jesu, a ova dječja prepucavanja po forumima neka ostave klincima koji nemaju pametnijeg posla. Ja ću naravno prekinuti kartanje, a piće je na račun kuće.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider