FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
što ga je uzrujalo?

Cro Cop: Nisam škrtica, ali što je previše, previše je!

Mirko Filipović jedva čeka taj 15. ožujka kada će ga hrvatski navijači opet moći gledati u Areni.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Finale K-1 World Grand Prixa održat će se u Zagrebu i to po prvi puta u nekom gradu izvan Japana. Velika je to prilika da se 15. ožujka Mirko napokon okruni K-1 šampionom nakon što ga je u finalu 2000. godine porazio legendarni Ernesto Hoost.

Mirko je na svom Facebook profilu otkrio navijačima kako jedva čeka okupljanje najbolje osmorice K-1 teškaša. No, jedna ga stvar itekako nervira.

'Jako puno poruka sam dobio vezano za ulaznice za K-1 finale, ali zaista ne znam ni kada će u prodaju, niti koja će biti cijena ulaznica, ali vjerojatno će vrlo brzo krenuti u prodaju. Želim naglasiti da nemam nikakve veze s organizacijom priredbe, a još manje sa kartama. To kažem iz razloga jer me već x ljudi pitalo da im 'sredim, nabavim, 'riješim' ulaznice, a ja to mogu jedino da ih kupim kao i zadnji put'', kaže Mirko.

Cro Copa smeta što ga kartu pitaju i oni koji si je mogu priuštiti.

'Ali više neću. Meni najbliže prijatelje ću počastiti i kupiti ulaznice za njih. Kad se sjetim zadnje priredbe muka mi dođe. Ja stvarno nisam škrtica, ali što je previše, previše je. Prošle godine me lik žica, kumi, moli za tri karte, a ja već 150 kupio i podijelio. Ja naravno nemam više karata, ali daj molim te, pa kako ću to propustiti i ja naravno pošaljem frenda da ode u centar i kupi tri karte i ja mu dam. Kad evo ga sutra, stoji za šankom, skida sve sa nebesa Realu jer je stavio 1500 kuna na kladionicu i pop.... Ja ga gledam i ne vjerujem. Pa došlo mi je da magarca oderem od batina. Za ulaznice nije imao, a za počastiti kladionicu ima. Katastrofa...'

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider