FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Ima respekt

''King Mo'' otkrio kako planira poraziti Cro Copa: Radit ću razne stvari

Novi protivnik Cro Copa na Rizninovom Grand Prixu ''King Mo'' Lawal osvrnuo se na njihov četvrtfinalni meč.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Umjesto ozlijeđenog Wanderleija Silve, Mirko Filipović će se u četvrtfinalu Rizinovog Grand Prixa boriti protiv Muhammada ''King Mo'' Lawala, a sve ćete moći pratiti u programu Nove TV i prijenosu uživo na GOL.hr-u.

''King Mo'' je proteklog vikenda na Bellatorovoj priredbi u Dublinu porazio Satoshija Ishija, a zatim Silvu tražio blagoslov da uskoči u turnir protiv Cro Copa.

''Borit ću se s Cro Copom. Pitao sam Wanderleija,’Ako pobijedim Ishija i ne ozlijedim se, mogu li prihvatiti ovu borbu?’ On je rekao da slobodno prihvatim. Nakon pobjede su rekli da me žele na turniru u Japanu. Nisam se ozlijedio tako da sam prihvatio'', rekao je Mo za MMA Junkie radio.

Lawal zna da će imati prednost u hrvanju, ali to ne znači da će borbu odmah pokušati seliti u parter već će kombinirati razne elemente MMA-a.

''Cro Copa je teško srušiti, pogotovo u ringu. Morat ću kombinirati razne stvari. Rekli su mi da se moram čuvati lijevog high kicka, ali ja to mogu poništiti. Imam veći doseg i mogu bacati direkte, gađati ga u tijelo i držati ga u nedoumici s mnogim stvarima. Ljudi mogu govoriti da ja očito ne želim stajati s njim, e pa, želite li vi stajati s njim? (smijeh) Znate što mislim…Volim izazove i radit ću razne stvari u meču, neću samo hrvati. Volim boksati i boksat ću. Ako vidim priliku za rušenje, rušit ću ga...''

Borbu Cro Cop – King Mo gledajte u četvrtak 29. prosinca na Novoj TV uz izravan prijenos Rizin World Grand-Prixa koji na GOL.hr-u počinje oko 7 ujutro.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider