FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Napeto na vaganju

Miočić želi 'uzeti što mu pripada', Cormier poludio: "Ponekad tražiš sr*nja koja ne želiš!"

Još nas jako malo dijeli od jedne od najvećih borbi u povijesti UFC-a - revanša Stipe Miočića i Danijela Kormiea za naslov prvaka teške kategorije.

Daniel Cormier i Stipe Miočić (Screenshot)

Uoči meča Stipe Miočić nije reagirao na provokacije aktualnog prvaka, no nema sumnje da će mu žestoko odgovoriti u oktogonu.

Službena vaga pokazala je koliko Miočić i Cormier cijene jedan drugog. Obojica u noćašnju borbu ulaze nikad lakši - što jasno govori koliko se protekla tri mjeseca na treninzima išlo do krajnjih granica.

Miočiću je vaga pokazala 104 i pol kilograma, aktualnom prvaku 3 kilograma više.

Ovo je borba koju si čekao dugo vremena. Reci nam kakav je osjećaj konačno dočekati ovu priliku da pokušaš vratiti pojas sutra navečer?

"Osjećaj je fantastičan, čovječe. Uzet ću što mi pripada", izjavio je Stipe.

"Sretno gospodine, vidjet ćemo se sutra navečer. Stipe Miočić dame i gospodo", predstavili su američkog borca hrvatskih korijena.

Cormier: On se ponaša kao da je dobio prvu borbu

Daniel Cormier, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji:

"Ovdje se radi o mom pojasu prvaka teške kategorije. On se ponaša kao da je on pobijedio u prvoj borbi. Sutra ću vam pokazati - ponekad tražiš s*anja koja stvarno ne želiš."

Nakon službenog, uslijedilo je i ceremonijalno vaganje, na kojem se Cormier Miočiću unio u lice. No Stipe je ostao miran, pružio ruku protivniku i tenzije ostavio za oktogon.

Miočić: Znam da sam bolji borac od njega

Stipe Miočić, bivši UFC-ov prvak u teškoj kategoriji:

"Znam da sam bolji borac od njega, znam da mogu dobiti borbu i to ću dokazati. Mislim da sam u prvoj borbi bio bolji, mislio sam da ću pobijediti, ali je on pogodio udarac kao da je dobio na lutriji. Uvijek kažem, na cesti naletiš na grbu, ponekad završiš na podu, ali moraš se opet ustati i uzeti što je tvoje."

Kada je prije 13 mjeseci Cormier oduzeo Miočiću pojas, Amerikanac hrvatskih korijena izjavio je da je već sutra htio revanš. Unatoč njegovoj samouvjerenosti, kladionice ipak više vjeruju Cormieru.

Daniel Cormier, UFC-ov prvak u teškoj kategoriji:

"Borba mene i Stipe je borba između dva najbolja UFC-ova teškaša svih vremena. Ali na kraju dana, mislim da mu ne odgovara moj stil borbe."

Revanš između Miočića i Cormiera samo je šlag na torti sjajnog eventa i koji će mu prethoditi. Zato ne propustite prijenos ovog UFC-ova spektakla koji počinje noćas u 4 sata ujutro uz prijenos na portalu Gol.hr. Snimku pogledajte u nedjelju u 22:45 na Novoj TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider