FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Chiesa pao vagu

Miočić se "stesao": Cormier kilogram i pol teži uoči večerašnjeg spektakla

Završeno je službeno vaganje za UFC kojeg u izravnom prijenosu na GOL.hr-u možete gledeti u noći sa subote na nedjelju od 4:00 te na Novoj TV u nedjelju od 22:15.

Miočić na vaganju (Screenshot: YouTube)

Stipe Miočić je imao okruglih 110, a njegov protivnik Daniel Cormier 111.5 kilograma.

Epilog je to službenog vaganja za UFC 226 koje se noćas održalo u Las Vegasu, uoči trosatnog spektakla koji se u noći sa subote na nedjelju održava u Las Vegasu, od 4:00 uz prijenos na GOL.hr-u i snimku na Novoj TV u nedjelju nakon 22:15.

Cormier, koji je i inače dosta niži od Miočića, bio je poprilično "zaokružen" na službenom vaganju dok je Stipe očito vrhunski pripremljen i za očekivati je da će u UFC-ovom oktogonu biti brži od svog suparnika.

Miočić protiv Cormiera ima priliku ispisati povijest i srušiti vlastiti rekord jer još nitko u UFC-u nije uspio tri puta zaredom obraniti pojas teškaškog prvaka, a Stipe će to pokušati napraviti i četvrti put zaredom.

Što se ostalih vijesti s vaganja tiče, nije sve prošlo bez problema jer je Michael Chiesa imao 650 grama viška uoči borbe protiv Anthonyja Pettisa. Na koncu je odlučeno kako će Pettisu pripasti 30 posto Chiesinog honorara, a pitanje je hoće li se Chiesa više ikad boriti u lakoj kategoriji.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider