FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
Obećao - ispunio

Miočić objavio fotografiju s natečenim licem, ali i pojasom: "Najopakiji čovjek na svijetu"

Amerikanac hrvatskih korijena vratio je pojas kojeg je svojedobno obranio rekordan broj puta.

Galerija Stipe Miočić (Foto: Twitter)

Spektakularni preokret izveo je Stipe Miočić u borbi protiv Daniela Cormiera na UFC-u 241 i vratio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Tri je runde Stipe bio 'u crvenom', nemjerljivo više štete nanio je Cormier njemu u te tri runde, da bi u četvrtoj Miočić strašnom serijom sudaca dovršio svog suparnika.

Poslije borbe je opisao što mu je sve prošlo kroz glavu kad se dogodio taj čudesan preokret za koji je posebnu čestitku dobio od svoje supruge Ryan Marie.

Kad su se emocije malo slegnule, Stipe je na društvenim mrežama objavio fotografiju iz svlačionice gdje je ponosno pozirao s pojasom. Njegovo je lice pretrpjelo veliku štetu, pretrpio je čak 180 udaraca, ali koga briga...

Podsjećamo: Miočić je naslov prvaka u teškoj kategoriji u UFC-u obranio rekordna tri puta prije nego li je u srpnju prošle godine izgubio od Cormiera. Od tada se nije borio, čekao je revanš i dobio priliku za povratak pojasa. "Uzet ću ono što mi pripada", najavljivao je uoči borbe, a svoju najavu je na sveopće oduševljenje i ostvario.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider