FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Nove teške optužbe

Miller stigao u Zagreb i žestoko napao Cro Copa!

Mirkov protivnik u četvrtfinalu K-1 World Grand Prixa, Jarrel Miller došao je u stilu pravog showmana.

U popodnenvim satima u Zagreb su stigla dva Amerikanca, Jarrel Miller, prvi protivnik Cro Copa u Areni te legendarni najavljivač Michael Buffer koji nakon Final Fight vodi show i na K-1 spektaklu. Dok je Miller imao show, Buffer je hvalio organizaciju Orsata Zovka i Zagreb kao grad.

Nadamo se da će Jarrel Miller pokazati puno više u ringu Arene ovog petka nego što je pokazao na zagrebačkom Plesu. Amerikanac je sletio u Zagreb i odmah ostavio dojam neozbiljnog showmana koji samo želi biti slavan. Svoj show morat će ponuditi i u ringu.

>> Cro Copov sparing partner: 'Mirko može osvojiti K-1, ali Badr Hari...'

>> Otkrijte što Mirka Filipovića živcira uoči spektakla u Zagrebu!

>> VIDEO Trijumf Cro Copa: Japanski 'Bad Boy' htio batine i nakon meča

''Poštujem Cro Copa, nemam ništa protiv njega, ali ja sam došao osvojiti ovaj turnir'', rekao je na početku Jarrel Miller, a onda je krenulo.

''Ja sam tu zbog ljudi, da im pružim show. Želim da me jednog dana cijeli svijet zna. Cro Cop pada, to je sigurno. Čovječe, ja sam prirodni teškaš, imam 120 kilograma. Želim poharati boksačku tešku kategoriju i K-1 kojeg pratim od 13 godine'', poručio je čovjek koji je jedno vrijeme sparirao i Kličku.

Miller se neće dobro provesti u ringu s Mirkom. Optužio je hrvatskog borca da je koristio steroide. Naslušao se Hrvat takvih optužbi koje je s gnušanjem odbacio.

K-1 zvijezde sutra UŽIVO na GOL.hr-u!

''Vidjeli ste u UFC-u kako je to kad se borac mora očistiti od sranja. Ne može mi nitko prodavati priče da mnogi nisu na steroidima. Izgledaju definirano pa u drugoj rundi ne mogu ništa, to nije prirodno. I Mirko je bio u istom košu. Pogledajte samo Overeema'', ispalio je Miller.

U stilu zabavljača 'popljuvao' je i braću Kličko, jer 'su zaradili velike novce a nitko ih ne poznaje', dok je o drugom favoritu K-1 WGP-a Badr Hariju rekao:

''On je velika zvijezda, ali izgubio je 20 kg u zatvoru. To nije sigurno dobro za njega. Može on pričati što hoće, ali sigurno je uzelo danak njegovoj spremni i masi. Ne može se nitko tako brzo pripemiti'', poručio je Amerikanac otrovnog jezika.

Vidjet ćemo što može u ringu ovog petka u izravnom prijenosu na Novoj TV i OYO.hr od 21 sat!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider