FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
K-1 finale u Areni

Mirko i Badr Hari se sjetili Karlovca: 'Nešto si mi vikao prije 10 godina?'

Press konferencija uoči K-1 spektakla ponudila je pravi show. Badr Hari se otvorio, a Cro Cop najavio spektakl.

Na press konferenciji K-1 World Grand Prixa dva dana uoči spektakla u Areni uz Orsata Zovka, glavnog producenta priredbe, sudjelovali su Mike Kim, vlasnik K-1 promocije, voditelj Michael Buffer te borci Hesdy Gerges, Badr Hari i Mirko Filipović.

>> Kad on tako kaže: 'Da nije bilo K-1, ne bi bilo ni UFC-a!'

>> Cro Copov sparing partner: 'Mirko može osvojiti K-1, ali Badr Hari...'

>> VIDEO Trijumf Cro Copa: Japanski 'Bad Boy' htio batine i nakon meča

Prvi je riječ dobio Mike Kim koji izrazio zadovoljstvo što će se K-1 World Grand Prix održati u Zagrebu. Nakon toga Orsat Zovko se zahvalio svima koji sudjeluju u održavanju ovog velikog povijesnog spektakla, prvog izvan Japana ikada.

''Zahvaljujem gospodinu Kinu što nam je ukazao povjerenje i organizaciju K-1 WGP-a. Također, zahvaljujem gospodinu Bufferu koji je promijenio svoj raspored zbog drugog dolaska u Zagreb u dvije godine'', rekao je glavni producent K-1 WGP-a.

Michael Buffer je još jednom pohvalio organizatore i općenito K-1 s kojim je oduševljen.

''Zadovoljstvo mi je biti ovdje po drugi put. Obećao sam ženi da ćemo otići u Dubrovnik, možda sljedeći put ako bude event bio u srpnju. Prošle godine bio je uspjeh, ove će godine nadam se biti rasprodana Arena. Svi trebaju znati da se ovi K-1 borci bore po cijelom svijetu i da je ovo pravi sport u kojem suci štite borce od ozljeda.''

Mirko Filipović bio je odlično raspoložen, a njegovo 'prepucavnje' s Badrom Harijem oduševilo je prisutne.

''Spreman sam, imao sam odlične pripreme. Uzbuđen sam jer je ovo veliki event, finale K-1 u mom gradu. Nema ništa ljepše. Millerove 'baljezgotine' ne bih htio komentirati. Znam da on to nije mislio, ali mislim da treba pripaziti jer to nije nešto što pripada sportu'', rekao je Cro Cop o Millerovom nastupu jučer na Plesu.

K-1 superzvijezda Badr Hari odgovarao je na brojna pitanja, a sjetio se i svog dolaska u Karlovac prije deset godina.

''Možda nisam u najboljem stanju, ali ako imaš volju možeš se spremiti. Izašao sam iz zatvora prije šest mjeseci i odmah otišao u dvoranu. Trenirao sam skoro 24 sata dnevno, imam veliku motivaciju. Sretan sam što sam u Hrvatskoj. Drago mi je da sam tu uz Mirka, on zaslužuje pobjedu, ali ovo je borbeni sport i ostavit ću srce na terenu da ga pobijedim u finalu. Jedva čekam petak.''

Sjećate li se vašeg posljednjeg boravka u Hrvatskoj?

''Sjećam se kad sam se borio u Karlovcu na jednom turniru. Tada je bio prisutan i Mirko, a ja sam bio sam mladi borac koji želi uspjeti.''

Nešto se dobacili Cro Copu u stilu 'dođi u ring'.

''Da viknuo sam mu nešto. Bio sam mlad i glup hahah.... Evo, Mirko me čekao deset godina'', kroz smijeh je odgovorio Hari, a Mirko se prisjetio:

''Sjećam se Harija u Karlovcu. Ne znam je li mi prijetio ili viknuo da me pozdravi. Tada mu to nije bila dobra ideja, samo sam se pravio da nisam čuo'', spreman je bio hrvatski borac.

''U nevolji sam'', dobacio je Marokanac iz Amsterdama u šali.

I Badr Hari i Hesdey Gerges s velikim su poštovanjem govorili o Cro Copu. ''Sretan zbog toga, ali neće me poštovati u ringu'', odgovorio je Mirko.

Gospodine Hari, ispada da se nakon svega dobar dečko?

''Ne, ne nisam dobar dečko'', opet je kroz smijeh dogovarao Hari i dodao: ''Kao što je Mirko rekao, kad uđete u ring više nema respekta. Ovo nije šah ili golf, ovo nije igra.''

U petak će hrvatska publika u Areni vidjeti prvi K-1 WGP u povijesti održan izvan Japana. Mirko ima priliku doći do pojasa kojeg je toliko želio u K-1 dijelu karijere. Sada je prilika možda bolja nego ikada, ali konkurencija je vrlo jaka.

Drugi favorit Badr Hari nije u dijelu ždrijeba kao i Cro Cop. Njihovo bi finale bilo spektakl nad spektaklima, no tu su i Hesdey Gerges, Catalin Morosanu i ostali sjajni borci koji također žele otići do kraja.

U četvrtak od 14 sati prenosit ćemo i službeno vaganje osmorice najboljih svjetskih K-1 teškaša!

K-1 World Grand Prix gledajte UŽIVO na Novoj TV i OYO.hr ovog petka od 21 sat!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider